Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ziua mondiala a apei

Ziua Mondiala a Apei

Pe 22 martie sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.

Sărbatoarea este de o reală importanţă, mai ales, pentru că apa este una din resursele indispensabile pentru viaţa omenirii. De asemenea, această festivitate mondială este un bun prilej de a reaminti cât de periculoasă este absenţa sau poluarea apei.

Henri Coandă afirma  că “Secretul longevitatii e apa pe care o consumăm.”   Noi credem că, nu numai că apa este un secret al longevitatii, dar este motorul esenţial  al existenţei.

Ralph Vornehm* a prezentat componenta de apa a fiecarui organ din corpul omenesc, incepand cu celulele, sangele, neurotransmitatorii si terminand cu organele. Astfel, creierul contine 90% apa, ceea ce explica intr-un fel capacitatea acestuia de a transmite mesajele catre toate organele cu viteze uluitoare; neurotransmitatorii – responsabili de transmiterea acestor mesaje – contin tot 90% apa.
Este de inteles atunci, de ce cand nu bem apa, nu mai simtim cu timpul senzatia de sete. Neurotransmitatorii deshidratati nu mai transmit corect mesajul “mi-e sete”, asa incat setea incepe sa mistuie corpul, incep durerile (si ele semnale de deshidratare) si patologia multor organe. “Celulele corpului nostru nu se ating intre ele, pentru ca inoata in apa, la fel ca si nervii”- R. Vornehm.

Corpul nostru se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au aratat ca, in 90% din cazuri, colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect, ceea ce inseamna ca in 90% din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii.

Cu prilejul acestei sărbătorii vă invităm la un eveniment dedicat  Apei. Unde dorim să scoatem în evidenţă importanţa calităţii apei pentru organismul uman. Să constientizăm  că organismul uman este 70% apă, sângele 83% apă, oasele 25% apă. În cadrul seminarului veţi afla ce apă ar fi bine să consumăm , deasemenea vor fi abordate urmatoarele subiecte:

  • Parametrii principali pentru determinarea calitaţii apei
  • Studiile lui Henri Coandă în domeniul apei
  • Studiile lui Mosaro Emoto despre structura apei
  • Despre alcalinitate-aciditate, ionizare şi  tensiunea superficială a apei
  • Soluţii pentru apă alcalină şi ionizată
  • Vei înţelege cum sa alegi o apă pentru tine şi familia ta din multitudinea de soluţii pe piaţă,  filtre, ape plate.

Taxa de participare: 20lei

Pentru inscrieri la seminar: tel: 0734949476, 0747172553 sau e-mail: dumitru.loghin @gmail.com

Pentru participare imprimati aceasta invitatie.

Locatie: Hotel Marshal Garden 5*, Calea Dorobantilor nr. 50 B, ora: 11:00

Sursa articol: *Ralph Vormnehm - healthbeautymagazine.ro

Ads Article

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *