Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Trufe raw cu rosii uscate

Trufe raw cu rosii uscate

Dragi prieteni astazi va prezint o reteta speciala de trufe raw cu rosii uscate. Fie ca sunt dulci sau picante, trufele sunt intotdeauna aperitivul perfect cu care ne putem impresiona familia, prietenii, sau invitatii. Aceste trufe sunt extraordinar de aromate, picante, cremoase si consistente. Pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca o gustare delicioasa si sanatoasa, sau chiar ca un pranz apetisant si satios.

Trufe raw cu rosii uscate

Timp de preparare:  
Portii: 20 – 22 trufe
Ingrediente
  • 2/3 ceasca migdale, hidratate 10-12 ore
  • 1/4 ceasca seminte de susan, inmuiate 8 ore
  • 1/4 ceasca nuci de macadamia (sau mai multe migdale, in locul acestora)
  • 1/4 ceasca faina de in
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 varf cutit sare de Himalaya
  • Paprika, dupa gust
  • 1 ceasca rosii uscate, hidratate 30 minute
  • 3 curmale, hidratate 20 minute
  • 1 1/2 tahini
  • 1 lingura busuioc proaspat, taiat marunt
  • 6 linguri ulei extravirgin de masline
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic

Mod de preparare:

  1. Introduceti in blender toate ingredientele, cu exceptia rosiilor uscate si a curmalelor.
  2. Procesati pana cand sunt bine amestecate si incorporate, dar usor crocante.
  3. Adaugati rosiile si curmalele si continuati sa procesati, pana cand obtineti o textura usor lipicioasa.
  4. Formati trufe din compozitia obtinuta.
  5. Lasati la frigider pana cand le serviti.
  6. Treceti-le prin seminte de susan sau mix de condimente uscate, inainte de a le savura.

Pofta de o viata sanatoasa!! :)

Sursa reteta si fotografie: Tales of a Kitchen

Vegis

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *