Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Tratarea cancerului prin hrana vie

Print Friendly, PDF & Email
5 thoughts on “Tratarea cancerului prin hrana vie

 1. Chris

  Salutare de la mare !

  Deci…referitor la Dr. Kristine Nolfi …cred ca poza e foarte veche (50 de ani de profesie medicala, plus inca 23 varsta de studii al medicinei…deci min 73 de ani ar fi trebuit sa aiba respectiva Dr.)

  Reply
  1. Ruxandra Nica Post author

   Chris, pozele sunt preluate de pe google. Nu am avut placerea sa o intalnesc in persoana sa o pozez, dar cred ca dincolo de poze, mai important este articolul in sine si informatiile impartasite :).

   Reply
 2. Diana Simionescu

  Cartea asta a aparut in limba romana? Cine a tradus atat de prost? Ce-i aia „cancer de piept”, e de rusine sa spui „de san” sau „mamar”? – ca sa nu mai zicem de alte gafe lingvistice…

  Reply
 3. Diana Simionescu

  Atentie: poza doamnei tinere NU ESTE a dr. Kristine Nolfi pomenite aici, de origine daneza – traitoare in secolul trecut (nascuta pe la 1900) si care nici nu are fotografii proprii color, ca nu se inventasera pe cand era ea tanara -, ci a unei autoare americance de carti motivationale/inspirationale, pe nume Christine Nolfi, din zilele noastre.

  Reply
 4. Diana Simionescu

  Dr. Kristine Nolfi din Danemarca a trait – oho! – in perioada 1881-1957. Trebuie sa fi fost printre pionierii „miscarii” raw.
  E numai unul dintre motivele pentru care afirmatiile de ordin medical facute de ea sunt depasite, ca sa ma exprim elegant, asadar e necesar mult discernamant. Orice specialist din ziua de azi, citind numai ce scrie mai sus, isi va da seama ca nodulul la san cat un ou (???) al doamnei, expus la soare 4-5 ore pe zi, numai cancer n-a fost – iar sintagma „cancer benign” include o contradictie in termeni; daca termenul original e „scirrhus”, nici asta nu inseamna cancer.
  In rest, despre raw food, numai de bine.
  Multumesc pentru lectura.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.