Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Tort Raw Delight OrangoChoco

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!! :). Si acum, un cadou dulce, un deliciu savuros de sezon cu portocala si crema de ciocolata, creatie semnata Raw Delight by Vio Vesa.

Tort Raw Delight OrangoChoco

Tort Raw Delight OrangoChoco

10-12 portii

Ingrediente:

Blat:

  • 1 ceasca nuci (hidratate peste noapte)
  • 1 ceasca migdale (hidratate peste noapte)
  • 1 ceasca curmale (hidratate peste noapte)
  • coaja de portocala, dupa gust
  • 1 lingura unt de cacao (lichid)
  • 1 varf cutit de sare de Himalaya

Crema:

  • 2 cesti cacao raw
  • 1 ceasca miere
  • 1 ceasca ulei de cocos (lichid)
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita de lucuma pudra (optional)
  • 1 lingurita de mesquite pudra (optional)
  • 1 varf cutit de scortisoara
  • 1 varf cutit de sare de Himalaya
  • 1 varf cutit praf de vanilie

Mod de preparare:

  1. Pentru a prepara blatul se introduc nucile, migdalele si sarea in blender si se proceseaza pana se faramiteaza. Apoi se adauga restul ingredientelor si se continua procesarea pana ce obtineti o compozitie lipicioasa. In cazul in care nu vi se pare suficient de lipicioasa, puteti sa mai adaugati curmale.
  2. Asezati compozitia intr-o forma de tort cu fund detasabil, nivelati, apoi introduceti in congelator.
  3. Pentru prepararea cremei, se topeste untul de cocos la bain-marie, peste care adaugati treptat cacaua si restul ingredientelor. Amestecati pana cand obtineti o crema omogena.
  4. Se toarna crema peste blat si se introduce din nou in congelator pentru cateva ore, iar dupa ce se intareste se poate muta in frigider pana la momentul servirii.
  5. Puteti orna tortul cu cateva felii de portocale sau puteti prepara un sos din felii de portocale amestecate in blender cu cateva lingurite de miere.
Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *