Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Tort raw cu crema de capsuni si ciocolata

2 - copia

Ingrediente BLAT:
250 gr migdale, 150 gr curmale, 100 gr nuca de cocos fulgi, 50 gr cacao pura, 1 lingura ulei de cocos. Fructele seci se lasa la inmuiat peste noapte si a doua zi dimineata se pun frumos toate ingredientele in robot ( ala cu lama in "S") si se maruntesc pana amestecul devine o pasta lipicioasa, care se intinde intr-o forma (inel cu marginea detasabila), de tort si se da la rece pentru 1-2 ore, timp in care pregatim CREMA: 400 gr nuci de caju, 350 capsuni, 4 linguri sirop de agave, 100 ml ulei de cocos, apa cat sa cuprinda ingredientele (400ml), semintele dintr-o pastaie de vanilie .Cum ingredientele sunt cam multe pentru puterea blenderului, le-am pus in doua transe si le-am blenduit pana a devenit o crema matasoasa si groasa asa ca o smantana  de casa..pe care am intins-o intr-un strat peste blatul pe care l-am scos de la congelator. Am taiat capsunii si i-am pus peste crema si peste capsuni, alt strat de crema. Din nou la congelator, pentru vreo 2 ore, pana se intareste. Timp in care, preparam GLAZURA DE CIOCOLATA: 150 gr de caju , 3-4 linguri de cacao pura, 100 ml ulei de cocos sau de cacao, 4-5 linguri de sirop de artar , vanilie pastaie si 150 ml apa. Toate in blender din nou, pana se obtine aceeasi crema matasoasa , care se intinde cu grija peste crema de capsuni pe care tocmai am adus-o din congelator. Decorul cu capsuni, fructe si imaginatie ce aveti la indemana. Se Nu-i greu de executat, un pic migalos, dar gustos si foarte sanat
os.

Tort raw cu crema de capsuni si ciocolata

By Ruxandra Nica Published: martie 22, 2015

    Ingrediente BLAT:250 gr migdale, 150 gr curmale, 100 gr nuca de cocos fulgi, 50 gr cacao pura, 1 lingura ulei de cocos. Fructele …

    Ingrediente

      Mod de preparare


        Print Friendly, PDF & Email




        Lasă un răspuns

        Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

        Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.