Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Tort raw cu ciocolata si fructe de padure „Corina”

BLAT : 100 gr nuci, 200 gr migdale, 150 curmale, 50 gr nuca de cocos macinata si 2 linguri apa. Se proceseaza in robot ( cutit in forma de "S") pana ajunge ca o pasta lipicioasa, pe care o intindem in tava cu margini detasabile si se da la rece 30 min. ( la congelator) CREMA: 3 avocado, 5 banane, vanilie, ulei de cocos 5-6 linguri, sirop de artar sau de agave 5-6 linguri, 4 linguri cacao. Se proceseaza in blender pana la consistenta unei creme groase si matasoase, din care jumatate se aseaza peste blatul scos din congelator. Peste crema se pun fructe ( eu am pus fructe de padure, zmeura) si deasupra fructelor, alt strat de crema si se da din nou la congelator pana se intareste crema. Dupa care, se poate scoate din tava si se decoreaza  cu fructe de padure si star fruit. :)  
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.