Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Supa crema raw vegana de dovleac

Va bucuram si astazi cu o noua creatie exclusivista, delicios de sanatoasa si apetisanta semnata maRaw Vegan MasterChef Florentina Moraru. 

Aceasta Supa Florentineza Dulce-Picanta pe care v-o recomandam combina perfect aceste condimente, conferind nu doar o multitudine de nutrienti, dar si multa energie precum si o stare de spirit foarte bunaCapsaicina din compozitia ardeiului iute, substanta care ii ofera gustul iute, intepator, pune rapid sangele in miscare, stimuland astfel activitatea craniana, dar si circulatia in intregul organism. Tot capsaicina este cea care accelereaza metabolismul prin arderea intensa a grasimilor si ajuta la producerea de endorfina, nimic altceva decat hormonul fericirii. 

Va invitam sa o incercati!! :)

Supa crema raw vegana de dovleac 2

Supa Florentineza Dulce-Picanta

Ingrediente:

  •  1/2 cana dovleac placintar crud
  • 1 mar galben
  • 1 morcov
  • 1 cana apa plata/filtrata sau de izvor
  • 1 lingura ulei masline
  • rozmarin uscat (dupa gust)
  • cimbru uscat (dupa gust)
  • boia dulce
  • 1 ceapa galbena mica
  • 1 catel usturoi
  • scortisoara si seminte crude de dovleac (pentru decor)

Mod de preparare:

  1. Se spala legumele, se curata, se taie bucatele, se introduc  toate in blender impreuna cu mirodeniile si condimentele (exceptandu-le pe cele necesare decorarii).
  2. Se proceseaza pana se obtine o compozitie cremoasa.
  3. Daca doriti mai puteti adauga apa, in functie de consistenta dorita.
  4. Se decoreaza cu  scortisoara si seminte de dovleac si se serveste.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *