Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Supa crema de legume cu tahini

Ideea de supa crema nu ma incanta prea mult in trecut. Insa, dupa ce prima experienta s-a dovedit a fi foarte delicioasa, am inceput apoi sa creez diverse amestecuri apetisante. Astazi va voi impartasi cu drag reteta acestei supe crema de legume cu tahini.

Supa crema cu legume si tahini

Supa crema de legume cu tahini

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina telina
  • 1 cartof
  • 1 lingura tahini (pasta de susan)
  • 2 catei de usturoi zdrobit
  • 2 lingurite ulei de cocos
  • marar sau patrunjel proaspat
  • sare de Himalaya (dupa gust)

Mod de preparare:

  1. Spalati, curatati si taiati legumele bucatele.
  2. Le puneti la fiert, cu apa cat sa le acopere, timp de 15-20 minute la aburi.
  3. Opriti focul si lasati putin sa se raceasca, dupa care le pasati.
  4. Adaugati restul ingredientelor si amestecati bine.
  5. Supa se serveste cu patrunjel sau marar proaspat.
Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *