Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Suc verde – remediu pentru tiroida

Suc verde pentru tiroida

Am gasit pe pagina PCC’s CLIMB Institute for Health Professionals reteta unui suc verde recomandat persoanelor ce au probleme cu tiroida. Iar cum imi place sa impartasesc informatii valoroase despre sanatate, astazi v-o prezint.

Sanatatea tiroidei este foarte importanta, iar dereglari ale acesteia pot duce la probleme de dezvoltare sau crestere in greutate. Alimentatia insa ne poate ajuta sa mentinem tiroida in forma buna si sa prevenim astfel diverse complicatii. Morcovii, de exemplu contin o cantitate importanta de beta-caroten, care este un precursor al Vitaminei A (organismul uman transforma beta-carotenul in Vitamina A). Daca nu avem suficienta Vitamina A in organism, capacitatea sa de a produce hormon de stimulare tiroidiana (TSH) este limitata. Aceasta vitamina este necesara pentru a converti T4 in T3.

Complexul de vitamine B sunt de asemenea necesare pentru o buna functionare a glandei tiroide. Castravetii contin vitamina B, si ca atare sunt o alegere foarte buna pentru a ajuta glanda tiroida. O carenta de vitamine B face ca tiroida si glandele suprarenale sa nu reusesca sa-si secrete hormonii si astfel nu vor putea sa foloseasca cantitatea de iod suficienta pentru a produce hormoni. Vitaminele B sunt foarte importante pentru persoanele cu tiroida hiperactiva.

Suc verde – remediu pentru tiroida

Ingrediente:

  •  1 castravete
  • 5 tulpini de telina
  • 5 morcovi
  • 1 ceasca apa de cocos
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

  1. Introduceti in blender toate ingredientele, mai putin apa de cocos si procesati la viteza maxima.
  2. Adaugati apa de cocos.
  3. Savurati si bucurati-va de sanatatea ce ne-o ofera natura.

Pofta de o viata sanatoasa!! :)


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *