Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Sirop de curmale

Sirop de curmale

Daca tot mi-am propus sa va ofer alternative sanatoase pentru mancaruri delicioase, astazi va prezint o reteta foarte rapid si usor de preparat. Siropul de curmale este bine de avut la indemana in frigider, deoarece il putem folosi ca topping pe clatite raw, ca inlocuitor al altor siropuri, sau zaharuri. Il putem adauga in cereale dimineata, pentru a le indulci, il putem folosi ca topping de inghetata, sau chiar pentru indulcirea sucurilor. Hhhmm, delicios, dulce si sanatos :).

Daca il utilizati pentru a inlocui alti indulcitori, folositi astfel: 1 ceasca zahar = 3/4 ceasca sirop de curmale 1:1 pentru indulcitorii sub forma lichida (1 ceasca sirop de artar = 1 ceasca sirop de curmale).

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :) 

Ads Article

Sirop de curmale

By Ruxandra Nica Published: martie 23, 2014

    Daca tot mi-am propus sa va ofer alternative sanatoase pentru mancaruri delicioase, astazi va prezint o reteta foarte rapid si usor …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Puneti in blender toate ingredientele si procesati pana cand obtineti o textura cremoasa.
    2. Puteti pastra siropul obtinut in frigider pana la 1-2 saptamani, intr-un vas inchis ermetic.
    Print Friendly, PDF & Email




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.