Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Sarmale raw vegane

Sarmale raw vegane

Draga noastra prietena, Florentina Moraru ne impartaseste reteta delicioaselor sarmalute raw (inspirate de pe Raw Vegan Joy) pe care le-a pregatit cu ocazia Sarbatorilor. Desi nu sunt preparate termic, aceste bunatati traditionale sunt savuroase, super nutritive, satioase si foarte asemanatoare la gust cu cele gatite, incat ar impresiona orice carnivor convins :).

Sarmale raw vegane 2

Sarmale raw vegane 

aproximativ 25 sarmalute

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca hrisca
  • 1/2 ceasca nuca
  • 1 morcov mic ras
  • 1 telina mica
  • 1/2 ceapa alba
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei extravirgin de masline
  • piper macinat - dupa gust
  • sare himalaya - dupa gust
  • 8 frunze varza murata

Mod de preparare:

  1. Nucile si hrisca se hidrateaza timp de 8 ore, apoi se introduc in blenderul prevazut cu lama S si se proceseaza pana cand compozitia devine omogena (atentie, sa nu lasati pana cand devine pasta).
  2. Se taie marunt morcovul, telina, ceapa alba si patrunjelul verde, se adauga condimentele si se amesteca bine intr-un castron.
  3. Se pune compozitia in foaia de varza si se ruleaza.
  4. Se lasa la frigider peste noapte sa se imbine aromele si se servesc a 2-a zi.
  5. Print Friendly, PDF & Email




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.