Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Sandwich raw cu inghetata de cocos

Astazi va mai propun un dulce sanatos si racoritor, ceva mai satios de data aceasta. Un sandwich de biscuiti raw de ciocolata cu inghetata de cocos. Hhhmm … Suna suficient de delicios? :) Ia sa vedem ce bunatati contin. Apropos, vi s-a intamplat sa cititi pe etichetele din magazine ingrediente la fel de sanatoase? Mie nu prea … Dar tot raul a fost spre bine, zic :).

Sandwich cu inghetata raw de cocos

Biscuiti raw de ciocolata

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca pulpa de migdale
  • 5 nuci crude
  • 1 ceasca cacao raw
  • 1/2 ceasca curmale (fara samburi si inmuiate 20 minute)
  • 1/2 ceasca fulgi de nuca de cocos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura lapte de nuci
  • 1 varf cutit de sare

Mod de preparare:

  1. Introduceti in blender pulpa de migdale, nucile si cacaua. Procesati pana cand sunt bine incorporate.
  2. Adaugati restul ingredientelor si procesati pana cand obtineti un aluat omogen.
  3. Impartiti aluatul obtinut in 2 parti egale, apoi intindeti-le pe 2 foi de copt. Cu ajutorul formelor de taiat biscuitii,  dati forma dorita.
  4. Introduceti la congelator biscuitii obtinuti, cel putin 1 ora, pentru a se intari.

Inghetata raw de cocos

Ingrediente:

  • 75 grame pulpa nuca de cocos (pulpa obtinuta de la 1 nuca de cocos)
  • 2 banane inghetate
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

  1. Introduceti ingredientele in blender si procesati pana cand obtineti o textura cremoasa.

Asamblare:

  1. Intindeti crema obtinuta anterior deasupra unui biscuite, apoi asezati un altul peste crema, apasand usor.
  2. Repetati procedeul cu biscuitii ramasi.
  3. Lasati la congelator 1 ora sa se intareasca, apoi serviti.
  4. Daca ii inveliti in hartie, ii puteti pastra in congelator 3-5 zile.
Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *