Din Categoria Fast Savory Healthy Food, o noua creatie culinara ne este impartasita astazi in exclusivitate de draga noastra prietena, maRaw Vegan Master Chef Florentina Moraru. Aceasta Salata Raweuf este super delicioaaaaasssa, aspectuoasa, sanatoasa si foarte bogata in nutrienti (vitaminele din complexul B, vitamina E, vitamina K, potasiu, continut ridicat de fibre). Potrivita pentru orice ocazie, salata se prepara in doar 15 minute, astfel ca veti avea mai mult timp la dispozitie sa o savurati si sa va bucurati de compania celor dragi :). Va invitam sa o incercati!!
Salata Raweuf
Ingrediente:
2 portii
Salata:
- 4 ciuperci crude champignon
- 1 ardei gras rosu
- 1 bucata radacina telina
- 1 morcov mediu
- 1 radacina patrunjel
- 1 lingurita suc de lamaie
Maioneza:
- 1 avocado mare
- 2 lingurite mustar raw
- 2 lingurite ulei masline
- 2 linguri suc lamaie
- un praf de sare Himalaya
- busuioc (dupa gust)
- oregano (dupa gust)
Mod de preparare:
- Legumele se spala, se curata, se taie bucatele, se asaza intr-un castron si se adauga sucul de lamaie.
- Se pregateste maioneza procesand toate ingredientele la viteza maxima in blender.
- Se amesteca legumele cu maioneza de avocado.
- Se poate orna optional cu maioneza si verdeturi.
- Se savureaza!!
Pofta de o viata sanatoasa!! 🙂