Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Salata Raweuf

Din Categoria Fast Savory Healthy Food, o noua creatie culinara ne este impartasita astazi in exclusivitate de draga noastra prietena, maRaw Vegan Master Chef Florentina Moraru. Aceasta Salata Raweuf este super delicioaaaaasssa, aspectuoasa, sanatoasa si foarte bogata in nutrienti (vitaminele din complexul B, vitamina E, vitamina K, potasiu, continut ridicat de fibre). Potrivita pentru orice ocazie, salata se prepara in doar 15 minute, astfel ca veti avea mai mult timp la dispozitie sa o savurati si sa va bucurati de compania celor dragi :). Va invitam sa o incercati!!

Salata Raweuf 2

Salata Raweuf 

Ingrediente:

2 portii

Salata:

  • 4 ciuperci crude champignon
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 morcov mediu
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 lingurita suc de lamaie

Maioneza:

  • 1 avocado mare
  • 2 lingurite mustar raw
  • 2 lingurite ulei masline
  • 2 linguri suc lamaie
  • un praf de sare Himalaya
  • busuioc  (dupa gust)
  • oregano  (dupa gust)

Mod de preparare:

  1. Legumele se spala, se curata, se taie bucatele, se asaza intr-un castron si se adauga sucul de lamaie.
  2. Se pregateste maioneza procesand toate ingredientele la viteza maxima in blender.
  3. Se amesteca legumele cu maioneza de avocado.
  4. Se poate orna optional cu maioneza si verdeturi.
  5. Se savureaza!!

Pofta de o viata sanatoasa!! :)

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.