O salata nutritiva si in acelasi timp detoxifianta ni se pare o alegere foarte buna acum la inceput de primavara. Iar propunerea Florentinei Moraru – maRawChef este de-a dreptul ispititoare :). Va invitam sa o incercati si sa ne impartasiti si parerile voastre!!
Salata Detox De Primavara
2 portii
Ingrediente:
- 6 linguri hrisca integrala hidratata peste noapte
- 2 morcovi medii
- 1 ceapa rosie
- 1/2 radacina telina
- 1 sfecla rosie
- 1 lingurita ulei masline extravirgin
- 1 lingurita sos de soya
- un praf sare de Himalaya
- cimbru macinat (dupa gust)
- suc proaspat de lamaie (dupa gust)
Mod de preparare:
- Legumele se spala, se curata si se dau pe razatoare.
- Ceapa se taie julien.
- Intr-un bol de sticla se pun toate legumele, se adauga restul ingredientelor, se amesteca toate aromele, dupa care se adauga hrisca (spalata si scursa in strecuratoare).
- Se amesteca si se savureaza.