Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Rosii Florentine

Buna noastra prietena, Florentina Moraru ne incanta din nou cu o creatie raw proprie pe cat de delicioasa, pe atat de sanatoasa si spectaculoasa. Rosiile Florentine se prepara in mai putin de 15 minute si sunt perfecte pentru a fi servite atat ca aperitiv la diverse petreceri/ocazii speciale, cat si ca un pranz lejer, dar satios in acelasi timp. Va invitam sa le incercati si asteptam opiniile voastre. Merita draga noastra prietena un titlu onorific de maRaw Vegan MasterChef? :)

Rosii umplute

Rosii Florentine

Ingrediente:

  • 3 rosii mijlocii
  • 1 pastarnac mic
  • 1 morcov mic
  • o bucatica telina
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingurita sos soya
  • busuioc uscat (dupa gust)
  • oregano uscat (dupa gust)

Mod de preparare:

  1. Se spala legumele, se curata pastarnacul, morcovul si telina, se taie bucati si se introduc in blenderul prevazut cu lama S.
  2. Se adauga uleiul de masline, sosul soya, busuiocul, oregano si se mai proceseaza putin pana cand sunt bine amestecate.
  3. Se spala rosiile, se scurg de apa, se taie capacelul de deasupra, se scoate miezul, se scurge zeama si se umplu cu compozitia obtinuta anterior.
  4. Se pune capacelul si se savureaza.

Miezul rosiilor il puteti folosi pentru a prepara alte delicii, cum ar fi de exemplu guacamole raw.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




One thought on “Rosii Florentine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *