Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Reteta antibiotic natural foarte eficient si usor de preparat acasa

Reteta antibiotic natural

Sunt necesare doar cateva ingrediente ieftine si la indemana oricui pentru a prepara in casa un antibiotic natural foarte puternic si eficient. Varianta 1 3 catei de usturoi 2-3 linguri de miere 2 lingurite de ghimbir ras ½ lingura de ardei rosu iute zdrobit ½ lingura de scortisoara ½ ceasca suc de lamaie Varianta 2 4 catei de usturoi 2 linguri de miere ½ lingurita turmeric 2 lingurite de ghimbir ras ½ lingura de ardei rosu iute zdrobit 3 cesti suc de portocale ⅓ ceasca suc de lamaie Se storc citricele si se amesteca sucul cu usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, ardeiul iute, turmeric/scortisoara. Se adauga mierea si se amesteca bine. E preferabil sa folositi un recipient de sticla sau sticla bruna, pe care sa-l puteti inchide cat mai ermetic. Mierea Manuka este mai eficienta. Siropul se lasa trei ore la macerat la temperatura camerei, apoi se consuma in 3-4 reprize, pe parcursul zilei. Daca preparati siropul fara usturoi, il puteti pastra la frigider pana la 2 zile, adaugand usturoiul doar in momentul in care il consumati. Daca il preparati cu usturoi, trebuie consumat in aceeasi zi. Ardeiul iute incalzeste corpul, va ajuta sa transpirati si sa eliminati toxine. Mierea si usturoiul sunt antibiotice naturale. Scortisoara, turmericul si ghimbirul au puternice proprietati antiseptice si antiinflamatorii. Nu exista restrictii legate de cantitatea consumata. Sunt necesare precautii doar in cazul in care cineva este alergic la vreunul dintre ingredientele naturale din reteta. Sursa articol: liviabonarov.wordpress.com

Reteta antibiotic natural

Sunt necesare doar cateva ingrediente ieftine si la indemana oricui pentru a prepara in casa un antibiotic natural foarte puternic si eficient.

Varianta 1

3 catei de usturoi
2-3 linguri de miere
2 lingurite de ghimbir ras
½ lingura de ardei rosu iute zdrobit
½ lingura de scortisoara
½ ceasca suc de lamaie

Varianta 2

4 catei de usturoi
2 linguri de miere
½ lingurita turmeric
2 lingurite de ghimbir ras
½ lingura de ardei rosu iute zdrobit
3 cesti suc de portocale
⅓ ceasca suc de lamaie

Se storc citricele si se amesteca sucul cu usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, ardeiul iute, turmeric/scortisoara. Se adauga mierea si se amesteca bine. E preferabil sa folositi un recipient de sticla sau sticla bruna, pe care sa-l puteti inchide cat mai ermetic. Mierea Manuka este mai eficienta.

Siropul se lasa trei ore la macerat la temperatura camerei, apoi se consuma in 3-4 reprize, pe parcursul zilei. Daca preparati siropul fara usturoi, il puteti pastra la frigider pana la 2 zile, adaugand usturoiul doar in momentul in care il consumati. Daca il preparati cu usturoi, trebuie consumat in aceeasi zi.

Ardeiul iute incalzeste corpul, va ajuta sa transpirati si sa eliminati toxine. Mierea si usturoiul sunt antibiotice naturale. Scortisoara, turmericul si ghimbirul au puternice proprietati antiseptice si antiinflamatorii.

Nu exista restrictii legate de cantitatea consumata. Sunt necesare precautii doar in cazul in care cineva este alergic la vreunul dintre ingredientele naturale din reteta.

Sursa articol: liviabonarov.wordpress.com

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.