Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Praline de ciocolata raw

As manca o ciocolata!! Cu totii ne regasim in aceasta replica. Mii de sortimente delicioase, forme care mai de care mai ingenioase, ciocolata este intotdeauna savurata cu mare placere!

Inventata de azteci care au numit-o “mancare pentru zei”, ciocolata este considerata un aliment afrodisiac si simbol al iubirii. Este un antidepresiv natural, deoarece creste productia de endorfine in organism si induce starea de bine. Mirosul ciocolatei creste vibratia undelor cerebrale theta, ceea ce relaxeaza organismul, stimuleaza starea de spirit si induce senzatia de calm.

Si totusi, cand ne gandim la calorii, kilograme in plus, de multe ori renuntam la idee. Asadar, astazi va propun o reteta super delicioasa, nutritiva, sanatoasa si …. cu putine calorii!! :)

Praline de ciocolata raw

CiocoBombo Cu Banane Si Capsuni

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca unt cacao raw
  • 1/2 ceasca cacao raw
  • 1/4 ceasca sirop agave sau miere
  • un varf cutit sare de Himalaya
  • semintele de la o pastaie de vanilie (esenta sau extract)
  • capsuni si banane congelate (sau alte fructe preferate)

Mod de preparare:

  1. Topiti untul de cacao intr-un vas la baie de aburi, cu o temperatura mai mica de 40 de grade, dupa care adaugati mierea, cacaua, semintele de vanilie si sarea. Amestecati pana se incorporeaza toate ingredientele foarte bine si obtineti o consistenta cremoasa fina.
  2. Lasati ciocolata lichida obtinuta la temperatura camerei cateva minute sa se raceasca. In forme se aseaza fructele congelate, iar peste ele se pune ciocolata lichida obtinuta, pana se umple forma.
  3. Se lasa la congelator pana se incheaga, dupa care se pot servi sau se pot pastra la frigider.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Ads Article


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *