Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Prajitura raw cu trandafir si ciocolata

Ne tinem de promisiune si continuam seria inspiratiilor pentru o zi dulce-sanatoasa si frumoasa :). Astazi, maRawChef Florentina Moraru ne incanta din nou cu aroma trandafirilor si ne impartaseste reteta deliciului Rose’n Choco Raw Cake

Prajitura raw vegana cu trandafir si ciocolata

Rose’n Choco Raw Cake

 Ingrediente:

Prajitura:

  • 5 linguri nuci caju (hidratate peste noapte)
  • 1/2 cana trandafir pentru dulceata (decongelat peste noapte, sau proaspat, dar inmuiat in zeama de lamaie), sau puteti folosi orice fruct preferati
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri pline de tarate de psyllium

Topping de ciocolata raw:

  • 2 linguri unt de cacao topit la bain marie
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita cacao alcalina
  • esenta vanilie

Mod de preparare:

Prajitura:

  1. Introduceti nucile de caju in robotul prevazut cu lama in forma de S si procesati 30 de secunde.
  2. Adaugati trandafirii, mierea si taratele de psyllium si procesati pana obtineti o crema omogena.
  3. Asezati crema in forme si lasati la rece 1-2 ore.

Topping de ciocolata:

  1. Topiti untul de cacao, adaugati mierea, cacaua si vanilia si amestecati foarte bine.
  2. Lasati putin la temperatura camerei sa se raceasca.
  3. Scoateti prajiturile din forma, le asezati pe o farfurie si turnati topping-ul de ciocolata.
  4. Savurati cu placere!!

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *