Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile în ceea ce privește securitatea informațiilor

Date cu Caracter Personal ale Beneficiarului înseamnă orice Date cu Caracter Personal prelucrate în numele Beneficiarului de un Furnizor sau de către un Împuternicit Subcontractat;

GDPR

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

Citiți cu atenție această politică de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale descrise în această politică de confidențialitate. Tu și Ruxandra Nica sunteți de acord să respectați Politica de confidențialitate.

Ruxandra Nica în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului www.maraw.ro si www.marawvegan.ro și a tuturor altor site-uri , domenii, subdomenii și aplicații alătuate acestora, se angajează să păstreze caracterul confidenţial al datelor de natură personală ale utilizatorilor, ajunse în posesia Ruxandrei Nica în momentul înregistrării pe site sau a instalării aplicațiilor, înregistrării la newsletter sau prin alte modalități

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc)

Ruxandra Nica a protejat și protejează datele personale din bazele de date pe care le deține și pe care le administrează, cu privire la aspectele legale și etice legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță

Accesul la site-ul www.maraw.ro si www.marawvegan.ro si utilizarea de către toți vizitatorii sunt guvernate de Termenii și condițiile www.maraw.ro, www.marawvegan.ro pe care trebuie să le citiți și să le acceptați ca o condiție pentru utilizarea site-urilor www.maraw.ro si www.marawvegan.ro

La vizitarea site-urilor, se colecteaza în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browser-ului utilizat cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar stocate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane

Operatorul

Operatorul pentru datele personale colectate prin intermediul site-ului www.maraw.ro poate fi contactat la marawvegan@gmail.com. Operatorul este persoana sau organizația care controlează scopurile pentru care sunt utilizate datele dvs. personale și mijloacele utilizate pentru procesarea și protejarea acelor informații.

Ce informații colectăm?

Pentru a vă oferi serviciile noastre, este posibil să colectăm și să păstrăm o evidență a informațiilor personale despre dvs. de pe site-urile www.maraw.ro si www.marawvegan.ro. Aceste informații pot include informații generale, cum ar fi adresa dvs. IP, data / ora accesului, detaliile fișierelor sau paginilor consultate, pagina de la care a avut loc accesul, navigatorul de internet și sistemul de operare folosit.

De asemenea, putem utiliza module cookie (vedeți mai jos).

Ruxandra Nica poate trimite clienților săi notificări periodice – mesaje în scop publicitar; Ruxandra Nica nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator poate opta în orice moment pentru ştergerea datelor sale personale.

Cum vom folosi informațiile dvs.?

Datele colectate din utilizarea site-ului www.maraw.ro de către orice utilizator sunt păstrate în scopuri statistice.

De obicei, vom stoca informațiile dvs. personale pentru perioada în care utilizați orice site web al www.maraw.ro și pentru o perioadă rezonabilă după ce ați încetat să o utilizați. Vă rugăm să ne informați când încetați definitiv să utilizați toate site-urile ale Ruxandrei Nica.

Cookies

În comun cu mulți alți operatori de site-uri web, este posibil să folosim tehnologia standard numită “cookie-uri” pe acest site. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile noastre ne permit să vă identificăm și să stocăm informații despre serviciile pe care le utilizați la vizitele dvs. Cele mai multe browsere acceptă automat cookie-urile, dar de obicei puteți schimba browser-ul pentru a preveni stocarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, acest lucru va limita serviciul pe care vi-l putem furniza. Asigurați-vă că setările pentru cookie ale browserului dvs. sunt așa cum doriți.

Mai multe detalii despre politica de cookies aici: Politica de Cookies

Securitatea datelor personale

Ruxandra Nica certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Ruxandra Nica are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: furnizare de servicii web design, marketing digital și publicitate.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale de tip nume, e-mail, număr de telefon prin formularul de contact) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru demararea colaborării partea de web design si marketing digital. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a avea acces la anumite informatii de pe site ul www.maraw.ro

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către Ruxandra Nica.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: marawvegan@gmail.com

Alte mențiuni

Orice persoană are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de exemplu: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială ). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Termeni si conditii

Aceste Condiții Generale, care includ prin această referință toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul www.maraw.ro, constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului www.maraw.ro ( așa cum este definit mai jos ) si Ruxandra Nica, in calitatea sa de proprietara a siteurilor www.maraw.ro si www.marawvegan.ro

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, trebuie să opriți imediat utilizarea acestui site Web.

Ruxandra Nica deține și operează o platformă și un serviciu de informare a cititilor sai.

Acești termeni și condiții acoperă orice utilizare a site-ului web deținut de Ruxandra Nica, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.

Când utilizați www.maraw.ro în conformitate cu aceste condiții, aveți dreptul să utilizați funcțiile disponibile, cu excepția acelor facilități unde accesul este restricționat sau condiționat.

Trebuie să respectați toate drepturile de autor și anunțurile similare!

În calitate de proprietar / administrator al site-ului www.maraw.ro, ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

Ruxandra Nica se supune respectării legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor și să aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protecție a datelor recunoscute.

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale www.maraw.ro și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.

În particular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către Ruxandra Nica și contractorii săi, precum și cu datele deținute de Ruxandra Nica în afara României și a Uniunii Europene.

Proprietatea site-ului web și a conținutului

Conținutul site-ului www.maraw.ro este proprietatea Ruxandrei Nica.

Prologue Advertising garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.maraw.ro, în interes personal și de informare și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Ruxandrei Nica fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Ruxandrei Nica, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

Ruxandra Nica este proprietarul site-ului său web (www.maraw.ro), al software-ului care constituie aceste site-uri web și al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală din aceste bunuri.

Licențe acordate de autori și de alți contribuitori

Reproducerea integrală sau parțială a unui articol este condiționată de respectarea practicilor academice de atribuire obișnuite, care trebuie respectate cu strictețe în plus față de cerințele CC-BY.

Licența CC-BY nu vă dă dreptul să reproduceți sau să publicați conținut de pe www.maraw.ro în orice forum ( online sau nu ) care susține orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Vă angajați să eliminați orice astfel de conținut din orice astfel de forum imediat, la cererea Ruxandrei Nica, în cazul în care conținutul a fost postat de către sau pentru tine.

De asemenea, este posibil să nu reproduceți niciun conținut de pe site-urile noastre pentru a o denigra pe Ruxandra Nica.

Sunteți de acord că oricine vizitează site-urile web www.maraw.ro poate copia și re-posta conținutul dvs. în mod liber, fără permisiune și fără nici o taxă, sub rezerva doar cerințelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele terților.

Disponibilitate; Viruși și atacuri; Bugs și erori

Ruxandra Nica nu promite că siteul sau funcționalitatea acestuia, nici alte aplicații, widget-uri sau alte modalități de accesare a serviciilor www.maraw.ro vor fi disponibile cu uptime de 100%. Site-ul web poate să nu fie disponibil pentru întreținere sau upgrade-uri, pentru care Ruxandra Nica va încerca să ofere o notificare rezonabilă, și poate suferi căderi neașteptate. Ne străduim să evităm erorile prin întreținerea activă, dar nu garantăm că site-ul web va fi fără erori.

Disponibilitatea constantă sau pe termen lung a diferitelor facilități și servicii furnizate de Ruxandra Nica nu este garantată. Serviciile pot fi actualizate, îmbunătățite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea oricărui serviciu sau funcționalitate.

Ruxandra Nica va folosi instrumentele adecvate pentru a încerca să minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garantează faptul că site-ul sau legăturile postate de utilizatori vor fi libere de viruși de la terți și de alte programe software terță parte.

Proprietate și drepturi

Ruxandra Nica este, de asemenea, singurul deținător sau licențiat al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală în software-ul care constituie site-ul său web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web www.maraw.ro este limitată la utilizarea site-ului respectiv în scopuri legale în România respectarea acestor condiții și a oricăror alte condiții sau reguli puse în aplicare de Ruxandra Nica. Toate drepturile asupra oricăror materiale de autor care aparțin Prologue Advertising sunt rezervate.

Activități interzise

Următoarele activități sunt interzise pe site-ul web www.maraw.ro și pot duce la suspendarea sau încetarea înregistrării dvs., pe care Ruxandra Nica își rezervă în mod expres dreptul de a face și în cazul în care sunteți obligat să o despăgubiți pe Ruxandra Nica așa cum se prevede în aceste condiții.

Orice colectare automată sau robotică a datelor, răsturnarea sau accesarea cu crawlere a site-ului prologue.ro pentru date de orice fel
Deghizarea identității dvs. atunci când interacționați în vreun fel pe site-ul prologue.ro
Orice activitate care este destinată sau este susceptibilă de a aduce vreun prejudiciu Ruxandrei Nica, oricărui furnizor al sãu sau oricăror utilizatori ai facilităților maraw.ro
Orice încercare de a copia sau inversa codul care formează site-ul sau oricare dintre funcționalitățile acestuia orice act care intenționează sau poate provoca daune oricărui site din proprietatea Ruxandrei Nica, disponibilitatea acestuia pe internet, software-ul sau reputația acestuia, inclusiv (dar fără a se limita la) atacuri de negare a serviciilor
Încărcarea sau plasarea pe orice site web al Ruxandrei Nica,  orice virus sau alt cod dăunător sau nedorit
Orice activitate frauduloasă, dăunătoare sau ilegală
Orice încercare de a obține acces neautorizat la bazele de date sau alte resurse ale Ruxandrei Nica sau ale furnizorilor săi
Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu respectă în toate privințele cerințele de conținut stabilite în aceste condiții
Detașarea oricărei alte informații personale sensibile a oricărei alte persoane fără consimțământul explicit informat al acelei persoane
Reproducerea, duplicarea, copierea sau revânzarea oricărei părți a oricărui site web din proprietatea Ruxandrei Nica cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis în mod expres de aceste condiții.

Acces Mobil

Când accesați site-urile web ale Ruxandrei Nica prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveți în vedere faptul că furnizorul dvs. poate să se taxeze pentru utilizarea datelor.

Încălcarea drepturilor dvs.

Credem în respectarea drepturilor acordate prin lege și a celor acceptate în mediul academic. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa: marawvegan@gmail.com

Modificarea condițiilor

Aceste Condiții și alte condiții și reguli ale www.maraw.ro vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate în maniera ( modalitățile ) care apar cel mai adecvat. Modificările au efect asupra faptului că această comunicare vă este pusă la dispoziție, indiferent dacă sunteți sau nu autentificată pentru a primi informațiile.

DISCLAIMER

Deși în fiecare moment se fac eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, Ruxandra Nica nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său, a siteului www.maraw.ro, ori a serviciilor apărute sub egida acesteia. Ruxandra Nica nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă Ruxandra Nica vă atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

La cererea Ruxandrei Nica, sunteți de acord să o exonerați de răspundere pe Ruxandra Nica pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.

Nicio prevedere a acestor condiții pentru utilizarea site-ului nu limitează sau exclude sau nu poate fi interpretată ca intenționând să limiteze sau să excludă răspunderea Ruxandrei Nica pentru neglijență gravă ( așa cum este definită de legislația română ) sau pentru încălcarea deliberată sau pentru orice altă chestiune pentru care, prin lege, răspunderea nu poate fi limitată sau exclusă.

Termen limită pentru introducerea reclamațiilor

Orice reclamație împotriva Ruxandrei Nica trebuie să fie adusă în termen de un an de la data la care ați luat cunoștință de existența acestei afirmații.

Neîndeplinirea drepturilor

Nicio neîndeplinire a unui drept nu constituie o renunțare la încălcarea ulterioară a unei promisiuni de a nu aplica acest drept.

Nicio alocare de drepturi, obligații.

Nu puteți să vă atribuiți niciunul dintre drepturile sau obligațiile dvs. în niciun aspect al relației dvs. cu Ruxandra Nica.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu serviciile oferite de Ruxandra Nica vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: marawvegan@gmail.com Orice conflict apărut între vizitatorii/clientii maraw.ro, marawvegan.ro si Ruxandra Nica se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Forță majoră

Nici dumneavoastră, nici Ruxandra Nica nu sunteți / nu sunteți răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor din cauza unor circumstanțe care nu depășesc controlul rezonabil al părții afectate, dar și Ruxandra Nica se angajează să ia toate măsurile rezonabile pentru a limita durata și efectul acestor circumstanțe și pentru a găsi alte modalități de a vă îndeplini obligațiile.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acordul dvs. cu Ruxandra Nica, inclusiv aceste condiții și toate celelalte aspecte menționate mai sus, este reglementat exclusiv de legile României și GDPR. Dumneavoastră și Ruxandra Nica sunteți de acord să căutați cu bună-credință să rezolvați orice dispută prin discuții, negociere și mediere de bună credință înainte de a ajunge la un litigiu. Orice litigiu nerezolvat va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Bucuresti, România. Ruxandra Nica nu acceptă nicio altă jurisdicție, cu excepția cazului în care se convine altfel explicit în scris. Veți fi de acord cu orice acțiune luată de noi pentru a vă opri sau împiedica să introduceți o acțiune care încalcă această clauză și să ne despăgubiți pentru costurile noastre în a iniția o astfel de acțiune.

Termenii și condițiile acestor site-uri web ale www.maraw.ro si www.marawvegan.ro au intrat în vigoare la 23 mai 2018.