Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Pilda iubirii adevarate

Paste fericitDragi prieteni, cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale dorim sa va transmitem toate gandurile noastre bune!! Sa aveti lumina in suflet, zambete pe chip si momente frumoase alaturi de cei dragi!! Iar ca si cadou va oferim in dar aceasta pilda a iubirii adevarate.

Erau odata doi batrani, sot si sotie. Traisera fericiti intreaga viata. Casa lor a fost dominata de armonie si iubire. Din tinerete, femeia avusese o singura rugaminte la sot, aceea de a nu descnide o cutie ce zacea pitita intr-un dulap vechi. De cate ori sotul o intreba ce este in cutie, ea ii zicea ca-i va spune la batranete. Si iata ca acum, femeia era batrana si rapusa de boala, asa ca batranul ii spuse rugator ''scumpa mea sotie, poate maine nu vei mai fi. N-as vrea sa pleci fara sa-mi spui ce ai tinut peste 50 de ani, in cutie.'' Femeia ii dadu voie sa o deschida. Acesta vazu 2 diamante stralucitoare si 2 banuti. Omul o intreba ce semnificatie au acei banuti. Ea raspunse: ''de cate ori m-ai suparat, am preferat sa nu te cert, ci sa pun un banut in cutie.'' Apoi batranul,multumit ca o suparase doar de 2 ori in cei peste 50 ani, o intreba zambind: ''Dar cu diamantele?'' La care femeia raspunse cu blandete si iubire: ''le-am cumparat pentru tine, cu banutii stransi in cutie.''

Paste fericitDragi prieteni, cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale dorim sa va transmitem toate gandurile noastre bune!! Sa aveti lumina in suflet, zambete pe chip si momente frumoase alaturi de cei dragi!! Iar ca si cadou va oferim in dar aceasta pilda a iubirii adevarate.

Erau odata doi batrani, sot si sotie. Traisera fericiti intreaga viata. Casa lor a fost dominata de armonie si iubire. Din tinerete, femeia avusese o singura rugaminte la sot, aceea de a nu descnide o cutie ce zacea pitita intr-un dulap vechi. De cate ori sotul o intreba ce este in cutie, ea ii zicea ca-i va spune la batranete. Si iata ca acum, femeia era batrana si rapusa de boala, asa ca batranul ii spuse rugator ”scumpa mea sotie, poate maine nu vei mai fi. N-as vrea sa pleci fara sa-mi spui ce ai tinut peste 50 de ani, in cutie.” Femeia ii dadu voie sa o deschida. Acesta vazu 2 diamante stralucitoare si 2 banuti. Omul o intreba ce semnificatie au acei banuti. Ea raspunse: ”de cate ori m-ai suparat, am preferat sa nu te cert, ci sa pun un banut in cutie.” Apoi batranul,multumit ca o suparase doar de 2 ori in cei peste 50 ani, o intreba zambind: ”Dar cu diamantele?” La care femeia raspunse cu blandete si iubire: ”le-am cumparat pentru tine, cu banutii stransi in cutie.”

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.