Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Pasta raw de curmale

Pasta raw de curmale

Pasta de curmale este un indulcitor natural extraordinar si o alternativa sanatoasa a zaharului si chiar a siropului de agave, datorita continutului de fibre si nutrientilor sai. Aceasta este un indulcitor ademenitor cu toate calitatile zaharului, fara a i se pierde gustul sau orice alta caracteristica senzoriala. Stiati ca acest fruct are cu 25% mai mult potasiu decat bananele si in acelasi timp nu contine sodiu, colesterol sau grasimi? Asa ca puteti folosi fara griji pasta de curmale in indulcirea biscuitilor raw, a shake-urilor etc.

In retete este mai usor de folosit pasta de curmale, decat fructele uscate, deoarece aceasta se amesteca mai bine in compozitie.

Daca doriti sa folositi ca inlocuitor al siropului de agave, de exemplu, e bine sa stiti ca este necesar sa folositi cu 50% mai multa pasta de curmale, decat cantitatea prevazuta de sirop de agave.

Iar daca vreti sa pastrati prospetimea pastei un timp mai indelungat (pana la 2-4 saptamani), puteti adauga putin suc de lamaie, cand o preparati.

Pofta de o viata sanatoasa! :)

Ads Article

Pasta raw de curmale

By Ruxandra Nica Published: februarie 7, 2014

    Pasta de curmale este un indulcitor natural extraordinar si o alternativa sanatoasa a zaharului si chiar a siropului de agave, …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Puneti toate ingredientele in blender si procesati pana cand obtineti o pasta. Fara bucatele, totul trebuie sa fie omogenizat :).
    2. Serviti, apoi pastrati la frigider 2-4 saptamani, intr-un borcan inchis ermetic.
      Print Friendly, PDF & Email




      One thought on “Pasta raw de curmale

      1. mikaela

        Cred ca undeva e o greseala-la sirop proportia apa-curmale este de 1:1,pe cand la pasta,unde apa ar trebui sa fie mai putina, cantitatea de apa este mai mare decat cea de curmale.

        Reply

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.