Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Pad Thai Raw Vegan

Dragi prieteni, astazi va propun o scurta incursiune in bucataria asiatica, invitandu-va sa descoperiti Pad Thai in varianta raw vegana. Pad Thai este unul din cele mai cunoscute preparate din bucataria thailandeza si este preferat mai ales de catre europeni. Gustul este unul “dulce-acrisor-picant”, pentru satisfacerea tuturor simturilor :).

Pad Thai Raw Vegan

Pad Thai Raw Vegan

2-3 Portii
Ingrediente:
  • 2 dovlecei medii
  • 2 morcovi mari
  • 2 fire ceapa verde, maruntite
  • 1 ceasca varza rosie taiata
  • 1 ceasca conopida
  • 1 ceasca germeni de fasole mung (picanti) (optional)
  • ½ ceasca arahide crude, maruntite (optional)
  • ½ ceasca coriandru/patrunjel tocat (optional)
Sos
  • ¼ ceasca tahini
  • ¼ ceasca unt de migdale (sau unt de caju, sau chiar un amestec din cele 2)
  • 2 linguri suc de lime sau de lamaie
  • ¼ ceasca tamari
  • 2 linguri sirop de agave (sau sirop de artar)
  • ½ lingurita usturoi strivit
  • 1 lingurita ghimbir proaspat razuit
Mod de preparare:
  1. Cu ajutorul unui peeler, sau a unei razatoare realizati spaghetti din morcovi si dovlecei. Asezati-le apoi intr-un bol de salata si adaugati restul verdeturilor si legumelor.
  2. Amestecati ingredientele pentru sos intr-un alt vas. Sosul vi se va parea gros, insa se va subtia odata ce il veti amesteca cu restul legumelor.
  3. Adaugati sosul peste legume si amestecati bine. Este ideal sa fie servit  dupa ce sta la frigider 1 zi.
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Ads Article

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.