Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Oua de ciocolata raw vegan

Dragi prieteni, avem si astazi o surpriza dulce si sanatoasa de la un iepuras generos pe nume maRaw :).

Oua de ciocolata raw vegan style

Oua de ciocolata raw vegan style

6 oua de ciocolata

Ingrediente:

Umplutura:

  • 4 linguri faina din nuca de cocos
  • 3 linguri unt de arahide
  • 2 linguri sirop de artar sau miere/sirop de agave (dupa gust)
  • 1 lingurita ulei de cocos (incalzit la bain marie)

Ciocolata maRaw:

  • 1 ceasca cacao raw
  • 1/4 ceasca unt de cacao (incalzit la bain-marie)
  • 1/4 ceasca ulei de cocos (incalzit la bain-marie)
  • 2 linguri miere (sau 1/4 ceasca sirop de agave sau de artar)
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1/8 lingurita sare Himalaya (1 varf de cutit)

Mod de preparare:

  1. Introduceti in blender ingredientele aferente umpluturii si procesati la viteza maxima pana cand obtineti o compozitie omogena.
  2. Formati bile din umplutura respectiva si lasati la congelator aproximativ 10 minute.
  3. Cat timp compozitia sta la congelator preparati ciocolata.
  4. Treceti umplutura obtinuta anterior prin ciocolata, asezati fiecare “ou” de ciocolata pe foaia de copt si bagati din nou la congelator aproximativ 15 minute, sau atat cat va fi nevoie pentru a se intari.
  5. Savurati, iar daca nu le consumati pe toate, le puteti pastra la frigider, intr-un recipient inchis ermetic, pana la  3 zile.

Sursa foto: Blissfulbasil

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *