Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

O cremoasa supa de ceapa caramelizata

Supa este foarte cremoasa si are un gust dulce, datorat cepei caramelizate in balsamic si miso-ului folosit. Miso este, un condiment traditional japonez produs prin fermentarea unor leguminoase si cereale impreuna cu sare si ciuperci kojikin. Miso-ul cel mai cunoscut, si despre care vom povesti cel mai mult in sectiunea dedicata condimentelor, este preparat din soia. Reteta cepei caramelizate in otet balsamic o gasiti aici.

Aceasta supa va recomand sa o serviti calda, deoarece este mult mai gustoasa astfel. Exista insa solutii si pentru varianta "raw", si anume o putem lasa in deshidrator aproximativ 1 ora la temperatura de 45 grade. Indiferent de varianta aleasa, sper sa va placa si sa o recomandati si prietenilor.

Pofta de viata sanatoasa!!

O cremoasa supa frantuzeasca de ceapa caramelizata

By Ruxandra Nica Published: mai 27, 2013

  • Portii 5 Portii

Supa este foarte cremoasa si are un gust dulce, datorat cepei caramelizate in balsamic si miso-ului folosit. Miso este, un condiment …

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati in blender laptele de migdale, sucul de lamaie, miso, sosul de soia, cimbrul, piperul si o ceasca de ceapa caramelizata. Procesati aproximativ 30 de secunde la viteza mare.
  2. Micsorati viteza si in timp ce proceseaza, adaugati uleiul de masline.
  3. Mai adaugati 1 ceasca cepa caramelizata si continuati sa procesati.
  4. Puneti crema intr-un bol, decoarti si serviti.
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.