Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Masca pentru par revigoranta si revitalizanta

Masca pentru par revigoranta si revitalizanta Astazi va prezint o masca de par ce se prepara foarte rapid si usor. In plus, aveti nevoie de numai 2 ingrediente:
  • 1 avocado mediu
  • 2 linguri de miere
Introduceti in blender cele 2 ingrediente si procesati pana cand sunt bine incorporate. Aplicati pe par. Lasati sa actioneze timp de 20-30 minute, apoi clatiti. Priviti-va in oglinda si zambiti, aveti un par mai hidratat si stralucitor. In functie de lungimea parului, daca mai ramane, puteti aplica si pe fata, este extraordinar de sanatoasa si hidratanta masca si pentru ten. Fructele de avocado sunt bogate intr-o multitudine de vitamine si nutrienti, inclusiv Vitamina E si proteine, care ajuta parul sa ramana moale si sanatos, iar mierea este un agent antibacterian natural.

Masca pentru par revigoranta si revitalizanta

Astazi va prezint o masca de par ce se prepara foarte rapid si usor. In plus, aveti nevoie de numai 2 ingrediente:

  • 1 avocado mediu
  • 2 linguri de miere

Introduceti in blender cele 2 ingrediente si procesati pana cand sunt bine incorporate. Aplicati pe par. Lasati sa actioneze timp de 20-30 minute, apoi clatiti. Priviti-va in oglinda si zambiti, aveti un par mai hidratat si stralucitor.

In functie de lungimea parului, daca mai ramane, puteti aplica si pe fata, este extraordinar de sanatoasa si hidratanta masca si pentru ten.

Fructele de avocado sunt bogate intr-o multitudine de vitamine si nutrienti, inclusiv Vitamina E si proteine, care ajuta parul sa ramana moale si sanatos, iar mierea este un agent antibacterian natural.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.