Dragi prieteni, sosul acesta este extraordinar, nici nu simti ca legumele sunt crude, patrunde atat de bine in ele si le inmoaie, incat daca nu vi le-ati prepara singuri, nici nu ati sti ca sunt preparate fara foc :). Marinata de broccoli si ciuperci o puteti servi fie ca salata, sau ca fel principal. De asemenea, daca doriti sa-i adaugati o aroma usor dulce, puteti adauga cateva stafide.
Marinata de broccoli si ciuperci
Ingrediente:
- 3 cesti ciuperci taiate
- 4 cesti broccoli
- 1 lingura seminte de susan (albe sau negre)
- rosii cherry (optional), le adaugati cand serviti
Intr-un alt bol amestecati urmatoarele:
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri sirop de agave sau miere
- 3 linguri aminoacizi lichizi (Bragg)
- 1-2 catei de usturoi strivit
- 1 lingurita paprika
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru macinat
Mod de preparare:
- Adaugati sosul peste bucatile de broccoli si ciuperci si amestecati bine.
- La inceput veti observa ca nu este suficient sos pentru a acoperi legumele, insa in timpul procesului de marinare, apa din legume va creea mai mult suc.
- La acest pas puteti proceda in 2 feluri:
A. Puteti introduce vasul in deshidrator la temperatura de 40 grade, timp de aproximativ 1 ora.
B. Lasati vasul in frigider peste noapte pentru a se marina legumele. - Savurati!!
Termen de valabilitate: aproximativ 3 zile.
Buna! Imi puteti da va rog cateva informatii despre aminoacizi folositi de Dvs?