Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Marinata de broccoli si ciuperci

Dragi prieteni, sosul acesta este extraordinar, nici nu simti ca legumele sunt crude, patrunde atat de bine in ele si le inmoaie, incat daca nu vi le-ati prepara singuri, nici nu ati sti ca sunt preparate fara foc :). Marinata de broccoli si ciuperci o puteti servi fie ca salata, sau ca fel principal.  De asemenea, daca doriti sa-i adaugati o aroma usor dulce, puteti adauga cateva stafide.

Marinata de broccoli si ciuperci

Marinata de broccoli si ciuperci

Ingrediente:

  • 3 cesti ciuperci taiate
  • 4 cesti broccoli
  • 1 lingura seminte de susan (albe sau negre)
  • rosii cherry (optional), le adaugati cand serviti

Intr-un alt bol amestecati urmatoarele:

  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri sirop de agave sau miere
  • 3 linguri aminoacizi lichizi (Bragg)
  • 1-2 catei de usturoi strivit
  • 1 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat

Mod de preparare:

  1. Adaugati sosul peste bucatile de broccoli si ciuperci si amestecati bine.
  2. La inceput veti observa ca nu este suficient sos pentru a acoperi legumele, insa in timpul procesului de marinare, apa din legume va creea mai mult suc.
  3. La acest pas puteti proceda in 2 feluri:
    A. Puteti introduce vasul in deshidrator la temperatura de 40 grade, timp de aproximativ 1 ora.
    B. Lasati vasul in frigider peste noapte pentru a se marina legumele.
  4. Savurati!!

Termen de valabilitate: aproximativ 3 zile.

 

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




One thought on “Marinata de broccoli si ciuperci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *