Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Legume la cuptor cu fulgi de drojdie inactiva

Fulgii de drojdie inactiva pot fi folositi in foarte multe preparate. Sunt foarte indragiti de catre vegetarieni, deoarece dau gust si savoare mancarurilor si imita gustul de branza sau parmezan. In acelasi timp acestia au si foarte multe beneficii pentru sanatate, pe care le puteti descoperi aici.

Astazi va impartasesc o noua reteta delicioasa si sanatoasa de legume la cuptor cu "proteina preferata a vegetarienilor", fulgii de drojdie inactiva :).

Legume la cuptor cu fulgi de drojdie inactiva

Legume la cuptor cu fulgi de drojdie inactiva

Ingrediente:

  • 1/2 sfecla rosie
  • 2 morcovi mari
  • 2 cartofi mari
  • 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • sare de Himalaya (dupa gust)
  • un varf de cutit piper cayenne
  • cimbru (dupa gust)
  • turmeric (dupa gust)
  • 1 lingura ulei de cocos

Mod de preparare:

  1. Curatati si spalati legumele. Le taiati bucatele si le puneti intr-un vas de yena, alaturi de uleiul de cocos, sare, cimbru si putina apa.
  2. Acoperiti cu capacul si lasati la cuptor pana cand s-au rumenit.
  3. Scoateti vasul din cuptor si asezati legumele pe o farfurie.
  4. Presarati deasupra turmericul, piperul cayenne si fulgii de drojdie inactiva si deliciul e tocmai bun de savurat.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Ads Article

Fulgii de drojdie inactiva pot fi folositi in foarte multe preparate. Sunt foarte indragiti de catre vegetarieni, deoarece dau gust si savoare mancarurilor si imita gustul de branza sau parmezan. In acelasi timp acestia au si foarte multe beneficii pentru sanatate, pe care le puteti descoperi aici.

Astazi va impartasesc o noua reteta delicioasa si sanatoasa de legume la cuptor cu „proteina preferata a vegetarienilor”, fulgii de drojdie inactiva :).

Legume la cuptor cu fulgi de drojdie inactiva

Legume la cuptor cu fulgi de drojdie inactiva

Ingrediente:

  • 1/2 sfecla rosie
  • 2 morcovi mari
  • 2 cartofi mari
  • 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • sare de Himalaya (dupa gust)
  • un varf de cutit piper cayenne
  • cimbru (dupa gust)
  • turmeric (dupa gust)
  • 1 lingura ulei de cocos

Mod de preparare:

  1. Curatati si spalati legumele. Le taiati bucatele si le puneti intr-un vas de yena, alaturi de uleiul de cocos, sare, cimbru si putina apa.
  2. Acoperiti cu capacul si lasati la cuptor pana cand s-au rumenit.
  3. Scoateti vasul din cuptor si asezati legumele pe o farfurie.
  4. Presarati deasupra turmericul, piperul cayenne si fulgii de drojdie inactiva si deliciul e tocmai bun de savurat.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Ads Article


Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.