Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw vegan cu morcov si ghimbir

Pentru o duminica perfecta cu energie si sanatate, va recomand o deliciozitate racoritoare raw vegana plina de nutrienti.

Inghetata raw vegan cu morcov si ghimbir

Inghetata raw vegan cu morcov si ghimbir
(aproximativ 3 portii)

Ingrediente:

  • 1 morcov mare spalat, curatat si taiat rondele
  • o bucatica ghimbir proaspat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 ceasca nuci de caju (inmuiate cel putin 2 ore)
  • 1 ceasca pulpa de nuca de cocos tanara (young thai coconut)
  • 1/2 ceasca apa din nuca de cocos tanara
  • 2 linguri sirop de agave/miere
  • sare de mare (dupa gust)
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 1/4 ceasca ulei de cocos incalzit la bain marie pana devine lichid

Mod de preparare:

  1. Introduceti in blender toate ingredientele, cu exceptia uleiului de cocos.
  2. Procesati pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  3. In timp ce blender functioneaza, adaugati uleiul de cocos si continuati procesarea pana cand acesta este bine incorporat, aproximativ 1 minut.
  4. Turnati compozitia rezultata in masina de facut inghetata si lasati-o sa se amestece conform instructiunilor de folosire a acesteia.
  5. Cand ati obtinut textura dorita, depozitati-o intr-un vas ermetic si bagati-o la congelator pana cand se intareste (4 ore, sau peste noapte).
  6. Savurati!!

TIP: Daca nu aveti un blender profesional, introduceti inainte nucile de caju, apoi morcovii si ghimbirul si procesati bine, abia apoi restul ingredientelor.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *