Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw de zmeura

Fructe

Cel mai mult ma bucura in aceasta perioada a anului oferta abundenta de legume si fructe, cu aroma lor naturala. Ieri, efectiv nu stiam ce sa cumpar mai intai. Caise, piersici, zmeura, cirese, toate imi atrageau privirea, iar cand ma apropiam si simteam parfumul autentic, ma cucereau complet. Evident ca am luat cate putin din fiecare. Si sincer, prefer sa le consum imediat, proaspete, este si mai rapid si chiar sunt foarte gustoase. Dar nu m-as da inapoi nici de la o inghetata sanatoasa si delicioasa preparata din ele :).

Inghetata raw de zmeura

Asa ca astazi m-am gandit sa va prezint reteta inghetatei raw de zmeura, sa o aveti, pentru momentul cand vi se va face pofta de un dulce sanatos :). Mai ales ca pe aceasta o puteti prepara tot anul, deoarece puteti folosi zmeura congelata, a carei aroma nu se pierde.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Inghetata raw de zmeura

Inghetata raw de zmeura

By Ruxandra Nica Published: iulie 29, 2015

    Cel mai mult ma bucura in aceasta perioada a anului oferta abundenta de legume si fructe, cu aroma lor naturala. Ieri, efectiv nu …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Introduceti toate ingredientele in blender si procesati bine pana cand obtineti o textura cremoasa.
    2. Puneti compozitia in masina de inghetata si lasati-o sa se amestece timp de 1 ora, urmand instructiunile de utilizare.
    3. Daca nu aveti masina de inghetata, lasati compozitia la congelator pana cand se intareste.
    4. Decorati cu zmeura sau menta proaspata si savurati.
      Print Friendly




      2 thoughts on “Inghetata raw de zmeura

      1. Anca

        Buna Ruxandra,
        Suna delicios, oare banana merge si necongelata? Am un blender cu putere cam mica…
        Multumesc,
        Anca

        Reply

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

      Current ye@r *