Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw de tahini cu stafide si rom

Inghetata raw de tahini cu stafide si rom

By Ruxandra Nica Published: iunie 17, 2013

    Dragi prieteni, chiar daca a trecut weekendul, propun sa continuam rasfatul dulce, sanatos si racoritor. Asa ca astazi a venit randul …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Din cantitatea totala de stafide, puneti 1 ceasca peste noapte le inmuiat in rom. Cantitatea ramasa de stafide, va fi procesata in blender alaturi de restul ingredientelor.
    2. Puneti in blender toate ingredientele, cu exceptia stafidelor inmuiate in rom. Procesati bine, aproximativ 3-4 minute. Nu trebuie sa ramana nici o bucatica de caju neprocesata. Cand obtinem o textura perfect cremoasa putem trece mai departe.
    3. Puneti compozitia in masina de inghetata si conform instructiunilor, lasati-o sa se amestece timp de 1 ora, poi savurati :).
    4. Daca nu aveti masina de inghetata, lasati la congelator pana cand se intareste, apoi savurati :).
      Print Friendly, PDF & Email




      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.