Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw de cocos si visine

In ton cu aceasta zi speciala, maRaw Vegan MasterChef Florentina Moraru ne-a pregatit o surpriza dulce Completely InLove, cu o prezentare inedita. Asa ca daca nu v-ati gandit inca la un cadou pentru cel drag, reteta aceasta poate fi insipratia perfecta. In plus, in maxim 40 de minute este gata de savurat :).

Inghetata InLove

Inghetata InLove

Ingrediente:

  • 2 banane bine coapte (taiate bucati si congelate)
  • 15 visine fara samburi, congelate
  • 1/2 nuca cocos taiata bucatele si congelata
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite esenta de vanilie

Mod de preparare:

Inghetata de visine:

  1. Introduceti in blender 1 banana, visinele, 1 lingura miere si 1 lingurita esenta vanilie si procesati la viteza maxima pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  2. Puneti compozitia obtinuta in formele dorite  si lasati-o la congelator aproximativ 30 minute.
  3. Decorati cu ciocolata raw sau cu fructe proaspete si savurare placuta!!

Inghetata de cocos:

  1. Introduceti in blender 1 banana, nuca de cocos, 1 lingura miere si 1 lingurita esenta de vanilie si procesati la viteza maxima pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  2. Puneti compozitia obtinuta in formele dorite si lasati-o la congelator aproximativ 30 minute.
  3. Decorati cu ciocolata raw sau cu fructe proaspete si savurare placuta!!

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :) Ads Article

In ton cu aceasta zi speciala, maRaw Vegan MasterChef Florentina Moraru ne-a pregatit o surpriza dulce Completely InLove, cu o prezentare inedita. Asa ca daca nu v-ati gandit inca la un cadou pentru cel drag, reteta aceasta poate fi insipratia perfecta. In plus, in maxim 40 de minute este gata de savurat :).

Inghetata InLove

Inghetata InLove

Ingrediente:

  • 2 banane bine coapte (taiate bucati si congelate)
  • 15 visine fara samburi, congelate
  • 1/2 nuca cocos taiata bucatele si congelata
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite esenta de vanilie

Mod de preparare:

Inghetata de visine:

  1. Introduceti in blender 1 banana, visinele, 1 lingura miere si 1 lingurita esenta vanilie si procesati la viteza maxima pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  2. Puneti compozitia obtinuta in formele dorite  si lasati-o la congelator aproximativ 30 minute.
  3. Decorati cu ciocolata raw sau cu fructe proaspete si savurare placuta!!

Inghetata de cocos:

  1. Introduceti in blender 1 banana, nuca de cocos, 1 lingura miere si 1 lingurita esenta de vanilie si procesati la viteza maxima pana cand obtineti o compozitie cremoasa.
  2. Puneti compozitia obtinuta in formele dorite si lasati-o la congelator aproximativ 30 minute.
  3. Decorati cu ciocolata raw sau cu fructe proaspete si savurare placuta!!

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂
Ads Article

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.