Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw de ciocolata si alune de padure

Dragi prieteni, m-am gandit ca de data aceasta sa bucur atat iubitorii de ciocolata, cat si pe cei ai inghetatei. Asadar, va propun un “icy summer treat” raw de ciocolata cu alune de padure. Nociollata maRaw este o inghetata cremoasa bogata in potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom, vitamine (A, B, C, D), proteine si fibre vegetale.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Nociollata maRaw

Inghetata raw cu ciocolata si alune de padure

By Ruxandra Nica Published: august 11, 2015

    Dragi prieteni, m-am gandit ca de data aceasta sa bucur atat iubitorii de ciocolata, cat si pe cei ai inghetatei. Asadar, va propun un …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Scoateti bananele de la congelator, taiati-le felii, apoi puneti-le in blender si procesati.
    2. Adaugati cacao, miere, sare si esenta de vanilie si procesati din nou, pana cand obtineti o textura cremoasa.
    3. Puneti compozitia in masina de inghetata si lasati sa se amestece bine, aproximativ 1 ora, conform instructiunilor aparatului.
    4. Daca nu aveti masina de inghetata, puneti compozitia intr-un vas acoperit si lasati la congelator, pana cand se intareste.
    5. Decorati cu alune de padure si serviti.
      Print Friendly




      2 thoughts on “Inghetata raw de ciocolata si alune de padure

      1. Cristiana L

        Buna Ruxandra, te aprecizez pentru toate retetele si sfaturile pe care le impartasesti cu noi. Am incercat multe din retele tale, vroiam sa te intreb ce fel de blender folosesti? Eu am un blender tefal, nu foarte puternic, si daca vreau sa fac o inghetata ca cea de mai sus nu reusesc sa procesez ingredientele daca nu pun ceva lichid ca sa le ajute. Multumesc!

        Reply
        1. Ruxandra Nica Post author

          Buna Cristiana,

          Iti multumesc pentru aprecierile pozitive!! :) Blenderul pe care eu il folosesc este intr-adevar unul profesional, dar poti folosi si variante mai putin scumpe si oricum ideea de blender implica sa fie un minim de lichid, chiar si dc vorbim numai de ulei de cocos lichid de exemplu. Cele profesionale fac o mare diferenta in obtinerea unei constintente foarte cremoase, dar si celelalte sunt foarte ok din punctul meu de vedere. Iti recomand, de asemenea si acest articol, poate te ajuta :) http://marawvegan.ro/cum-alegi-cel-mai-potrivit-blender/. O zi minunata si preparate cat mai delicios de sanatoase!! :)

          Cu drag,
          Ruxandra

          Reply

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

      Current ye@r *