Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw de capsune si busuioc

Pentru ca tot am deschis seria dulciurilor "mai indraznete", cu tortul de lavanda si mure, acum va propun o combinatie mai putin folosita, de capsune cu busuioc :). Sunt o mare fana a busuiocului si l-as folosi in orice mancare, daca s-ar putea. Iar acum am incercat o inghetata din ambele ingrediente, mai ales ca este sezonul lor si pot sa va spun ca a iesit ... deliciooooasa!  Astept si parerile voastre.

Strawberry Basil Ice Cream 2

Pofta de o viata sanatoasa!!

Inghetata super delicioasa de capsune si busuioc

By Ruxandra Nica Published: iunie 10, 2013

    Pentru ca tot am deschis seria dulciurilor "mai indraznete", cu tortul de lavanda si mure, acum va propun o combinatie mai putin …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Puneti intr-un bol feliutele de capsune si busuiocul taiat marunt si lasati-le la macerat in frigider, timp de 1 ora.
    2. Amestecati crema de caju (obtinuta prin amestecul caju-ului cu apa), laptele de migdale, siropul de agave, vanilia si sarea intr-un alt bol, sau amestecati-le cu ajutorul unui mixer, pana cand obtineti o textura cremoasa.
    3. Adaugati peste acea compozitie capsunele, busuiocul si sucul lasat de acestea, apoi amestecati bine toate ingredientele,
    4. Puneti compozitia in masina de inghetata si lasati-o timp de 1 ora, apoi serviti. Daca nu aveti masina de inghetata, puteti pune compozitia in forme pentru gheata, o lasati la congelator pana cand se intareste bine, apoi, cand doriti sa serviti inghetata, scoateti cuburile de gheata, le procesati putin in blender si pofta buna! 🙂
      Print Friendly, PDF & Email




      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.