Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw cu pepene galben,migdale si ghimbir

i2a i8

Ador vara pentru toate fructele si legumele ei proaspete , dar cel mai mult astept vara pentru pepene, fie el rosu sau galben sunt inebunita dupa dupa ei.
Inghetata de pepene galben este printre preferatele mele, iar astazi va las o inghetata ceva mai parfumata datorita ghimbirului proaspat ,dar deosebit de gustoasa pe care o puteti pregati foarte rapid.

i12

Ingrediente:
* 1 pepene galben
* 70 g migdale
* 1 lingura ulei de cocos
* 1 lingura indulcitor pe baza de stevie
* ghimbir proaspat

Mod de preparare:
Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.
Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape,se adauga in blender si se proceseaza.
Se pune uleiul de cocos,si se indulceste cu  indulcitor pe baza de stevie.
Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4ore.
Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




One thought on “Inghetata raw cu pepene galben,migdale si ghimbir

Lasă un răspuns către nictdr Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *