Ador vara pentru toate fructele si legumele ei proaspete , dar cel mai mult astept vara pentru pepene, fie el rosu sau galben sunt inebunita dupa dupa ei.
Inghetata de pepene galben este printre preferatele mele, iar astazi va las o inghetata ceva mai parfumata datorita ghimbirului proaspat ,dar deosebit de gustoasa pe care o puteti pregati foarte rapid.
Ingrediente:
* 1 pepene galben
* 70 g migdale
* 1 lingura ulei de cocos
* 1 lingura indulcitor pe baza de stevie
* ghimbir proaspat
Mod de preparare:
Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.
Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape,se adauga in blender si se proceseaza.
Se pune uleiul de cocos,si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevie.
Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4ore.
Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!a
si ghimbirul?