Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Inghetata raw cu lamaie si lavanda

Inghetata raw cu lamaie si lavanda

Combinatia celor 2 arome, de lamaie si lavanda, din aceasta inghetata poate suna usor ciudata, dar pot sa va spun ca ambele fiind extrem de delicate si delicioase, rezultatul obtinut este extraordinar. Lavanda are un gust dulce, floral, cu note de citrice, astfel ca se asociaza perfect cu aroma proaspata, revigoranta, a lamaiei. Daca doriti, puteti adauga cateva mure, sau chiar un topping de mure. De altfel, tortul maRaw cu lavanda si mure, este unul dintre preferatele degustatorilor, iar reteta acestei inghetate este asemanatoare.

Ingrediente (5 portii)

  • 750 ml lapte de cocos 
  • 1 lingura coaja de lamaie organica
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3/4 ceasca miere
  • 1/2 lingurita esenta de lamaie
  • 1 lingura flori de lavanda uscate
  • 1/8 lingurita sare de Himalaya

Mod de preparare:

  1. Daca va preparati singuri laptele de cocos (ceea ce e de dorit :)), va recomand ca pentru a-l utiliza in aceasta reteta sa-l pregatiti cat se poate de gros, respectiv sa folositi o cantitate foarte mica de apa.
  2. Apoi introduceti in blender toate ingredientele si procesati la viteza maxima, pana cand obtineti o textura cremoasa.
  3. Puneti compozitia in masina de inghetata si urmati instructiunile aparatului. Dupa 1 ora, o puteti servi, iar inghetata ramasa o puteti pastra intr-un recipient inchis ermetic.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Ads Article

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.