Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Granola raw cu aroma de cacao

Imi pregatesc foarte des reteta aceasta si imi place sa o combin la micul dejun cu lapte de migdale si fructe proaspete. Granola este foarte usor de facut si o puteti prepara in diverse feluri, dupa gustul fiecaruia.

Granola raw cu aroma de cacao

By Ruxandra Nica Published: ianuarie 14, 2015

    Imi pregatesc foarte des reteta aceasta si imi place sa o combin la micul dejun cu lapte de migdale si fructe proaspete. Granola este …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Lasati la inmuiat peste noapte hrisca, nucile si migdalele. Dimineata clatiti-le si scurgeti bine apa. Introduceti in blender nucile si migdalele si procesati. Daca doriti sa obtineti bucati mai mari, nu procesati mult.
    2. Adaugati restul ingredientelor si procesati timp de 5 secunde.
    3. Puneti compozitia in tava deshidratorului si lasati aproximativ 12 ore la temperatura de 35 grade.
    4. Serviti fie ca atare, fie in amestec cu banana si lapte de migdale.
    Print Friendly, PDF & Email




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.