Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Gazpacho raw de legume cu pepene rosu

Gazpacho raw de legume cu pepene rosu

Ce poate fi mai delicios si mai racoritor pe aceasta vreme torida decat o supa raw de legume? Iar daca o asezonam cu busuioc si fructul vedeta al verii, pepenele rosu, am obtinut combinatia perfecta. Sper sa o savurati cu placere!!

Gazpacho raw de legume cu pepene rosu Ingrediente: (4 portii)

  • 11 rosii decojite (se dau prin razatoare)
  • 4 castraveti mici si decojiti
  • 1 ceasca frunze de busuioc proaspat
  • 1 ardei iute
  • 1-2 catei de usturoi (in functie de cum preferati aroma)
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare de mare
  • piper negru macinat (dupa gust)
  • pepene rosu bine copt, rece si taiat cubulete

Mod de preparare:

  1. Introduceti ingredientele in blender, cu exceptia pepenelui.
  2. Procesati pana cand obtineti o textura cremoasa.
  3. Mai adaugati sare/piper dupa gust si lasati la frigider cateva ore sa se raceasca bine.
  4. Seviti cu busuioc proaspat si cubulete de pepene rosu.

Pofta de o viata sanatoasa!! 

Vegis

Sursa reteta si fotografie: G0lubka

Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.