Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Frigaruie de pepene galben si vanata caramelizata

Aperitiv raw

Aceasta reteta este o adaptare vegana a renumitului prosciutto e melone. Mie imi place la nebunie acest aperitiv si nu mai spun cat de tare impresioneaza invitatii la diverse evenimente :). Foarte usor de preparat, rapid si foarte sanatos! Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa! :)

Frigaruie de pepene galben si vanata marinata

By Ruxandra Nica Published: iunie 8, 2013

  • Portii 24 frigarui

Aceasta reteta este o adaptare vegana a renumitului prosciutto e melone. Mie imi place la nebunie acest aperitiv si nu mai spun cat …

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati vanata in 24 feliute subtiri.
  2. Amestecati intr-un bol urmatoarele ingrediente: uleiul, sosul de soia, otetul, mierea, paprika, chimionul si sarea. Adaugati feliutele de vanata si lasati la marinat, aproximativ 10 minute.
  3. Puneti o strecuratoare intr-un bol, apoi lasati cateva minute feliutele de vanata sa se scurga marinata ce nu a fost absorbita.
  4. Asezati feliutele de vanata in tava deshidratorului si lasati la temperatura de 40 grade timp de 4-6 ore, pana cand iau un aspect caramelizat.
  5. Inveliti cate o bucata de pepene galben intr-o felie de vanata marinata si prindeti cu o scobitoare si puteti servi.
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.