Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Cum să-ţi faci sirop de tuse acasă

Astăzi vă propun o reţetă sută la sută naturală, din ingrediente accesibile, pentru ca tu să-ţi poţi prepara un sirop de tuse eficient, chiar la tine acasă. În acest scop, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: 200 ml de suc proaspăt de ananas, sucul de la o lamâie, un vârf de linguriţă de ghimbir ras, 2 linguriţe de miere şi un vârf de linguriţă de boia iute.
Cum să-ţi faci sirop de tuse acasă
Ceea ce puţini dintre noi ştiu, este că sucul proaspăt de ananas este de cinci ori mai eficient în combaterea tusei, comparativ cu clasicele siropuri. Acesta este un lucru dovedit de către specialişti, prin studii recente, care au arătat, de asemenea, că sucul de ananas are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi antibacteriene, datorită enzimelor pe care le conţine. Aşadar, data viitoare când tuşeşti şi vrei să dai fuga la farmacie pentru un sirop de tuse, încearcă această reţetă. Nu numai că vei ştii exact ce conţine siropul pe care îl vei consuma, dar vei putea controla în acest fel şi conţinutul de zahăr care, după cum bine ştii, este foarte crescut în siropurile obişnuite, din farmacii. Sursa articol: unica.ro

Astăzi vă propun o reţetă sută la sută naturală, din ingrediente accesibile, pentru ca tu să-ţi poţi prepara un sirop de tuse eficient, chiar la tine acasă.

În acest scop, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: 200 ml de suc proaspăt de ananas, sucul de la o lamâie, un vârf de linguriţă de ghimbir ras, 2 linguriţe de miere şi un vârf de linguriţă de boia iute.

Cum să-ţi faci sirop de tuse acasă

Ceea ce puţini dintre noi ştiu, este că sucul proaspăt de ananas este de cinci ori mai eficient în combaterea tusei, comparativ cu clasicele siropuri. Acesta este un lucru dovedit de către specialişti, prin studii recente, care au arătat, de asemenea, că sucul de ananas are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi antibacteriene, datorită enzimelor pe care le conţine.

Aşadar, data viitoare când tuşeşti şi vrei să dai fuga la farmacie pentru un sirop de tuse, încearcă această reţetă. Nu numai că vei ştii exact ce conţine siropul pe care îl vei consuma, dar vei putea controla în acest fel şi conţinutul de zahăr care, după cum bine ştii, este foarte crescut în siropurile obişnuite, din farmacii.

Sursa articol: unica.ro

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 🙂

Article banner new

Print Friendly, PDF & Email
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.