Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Cum curatam tocatorul de bucatarie

Cum curatam tocatorul de bucatarie

Un strop de ulei de masline, otet, sare si lamaie. De atat ai nevoie pentru a pastra tocatorul ca nou!

Inainte de a fi folosit, tocatorul de lemn trebuie sa fie sters bine cu o carpa moale si putin ulei de masline. Blatul se lasa la inmuiat peste noapte. O data pe luna se repeta operatiunea, pentru a impiedica lemnul sa se crape.

Pentru a indeparta mirosul de ceapa, presara sare grunjoasa pe tocator, apoi freaca suprafata cu o jumatate de lamaie taiata. Se spala iar cu apa calduta si detergent lichid si se usuca.

Acidul acetic din otet este un dezinfectant excelent. Din cand in cand sterge tocatorul cu o carpa moale inmuiata in otet, apoi clateste.

Mai multe astfel de trucuri puteti gasi pe feellikecooking.ro.

Sursa foto: rodalenews.com


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *