Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Cum taiem avocado?

Cum taiem avocado

Pentru a obtine valoarea cea mai nutritiva din avocado, trebuie sa evitam fructele care au devenit supra-coapte, respectiv cele cu pete negre sau care sunt prea moi. Un avocado copt nu ar trebui sa aiba nici o pata la nivelul pielii si sa fie  usor moale la pipait. Putem cumpara, de asemenea, avocado necopt, care este destul de tare si sa-l lasam sa se coaca, apoi sa-l folosim. Partea din avocado cea mai apropiata de coaja este cea mai densa in substante nutritive, asa ca trebuie sa ne asiguram ca, inainte de a arunca coaja, o curatam bine de tot.

In continuare aveti un scurt filmulet care exemplifica perfect cum putem taia foarte usor un fruct de avocado:

Avocado are o aroma usoara si il putem consuma in salate, supe, sosuri, in deserturi raw, dar chiar si in prepararea cosmeticelor.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Sursa articol: mamistietot.ro ; Sursa foto: norecipes.com


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *