Dragii mei, dieta raw vegana nu va priveaza de nici o placere, de nici o pofta si orice reteta a bucatariei traditionale se poate transforma intr-una raw vegana, mult mai sanatoasa, mai naturala si care pastreaza nutrientii intacti. Tot ce avem nevoie este putina creativitate si dorinta de a transforma cateva ingrediente de baza in adevarate delicii.
De data aceasta eu m-am gandit sa folosesc pulpa ramasa de la laptele de migdale in prepararea unor crutoane raw. Pe acestea de altfel nu le-am consumat simple, ci intr-o delicioasa salata a carei reteta v-o voi prezenta zilele urmatoare. Pana atunci, insa, va doresc pofta de o viata sanatoasa!! 🙂
Crutoane maRaw aromate

By noiembrie 2, 2013
Published:- Portii 1 tava de deshidrator
Dragii mei, dieta raw vegana nu va priveaza de nici o placere, de nici o pofta si orice reteta a bucatariei traditionale se poate …
Ingrediente
- 3 cesti pulpa de migdale
- 1/2 ceasca apa
- 1/2 ceasca drojdie inactiva
- 1 lingura aminoacizi lichizi (Bragg)
- 1 lingura condimente (oregano, busuioc, patrunjel)
- 1 lingura pudra de ceapa
Mod de preparare
- Puneti toate ingredientele intr-un bol si le amestecati pana cand se incorporeaza bine. Compozitia nu trebuie sa fie faramicioasa.
- Intindeti bine compozitia in tava deshidratorului. Apasati usor cu o alta tava a deshidratorului, pentru a va asigura ca a fost intinsa uniform.
- Cu ajutorul unei role de taiat aluatul, dati dimensiunea dorita crutoanelor.
- Lasati la deshidratat aproximativ 45 minute, la temperatura de 40 grade, apoi scadeti temperatura la 35 grade si deshidratati pana cand sunt suficient de uscate.
- Se pastreaza intr-un borcan din sticla, inchis ermetic.
Cred ca ai vrut sa zici „nu va PRIVEAZA” nu „nu va privilegiaza”.
Da!! Va multumesc din suflet pentru observatie!! 🙂 La multi ani!! 🙂