Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Crutoane raw aromate

Dragii mei, dieta raw vegana nu va priveaza de nici o placere, de nici o pofta si orice reteta a bucatariei traditionale se poate transforma intr-una raw vegana, mult mai sanatoasa, mai naturala si care pastreaza nutrientii intacti. Tot ce avem nevoie este putina creativitate si dorinta de a transforma cateva ingrediente de baza in adevarate delicii.

De data aceasta eu m-am gandit sa folosesc pulpa ramasa de la laptele de migdale in prepararea unor crutoane raw. Pe acestea de altfel nu le-am consumat simple, ci intr-o delicioasa salata a carei reteta v-o voi prezenta zilele urmatoare. Pana atunci, insa, va doresc pofta de o viata sanatoasa!! :)

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Crutoane maRaw aromate

Crutoane raw

By Ruxandra Nica Published: noiembrie 2, 2013

  • Portii 1 tava de deshidrator

Dragii mei, dieta raw vegana nu va priveaza de nici o placere, de nici o pofta si orice reteta a bucatariei traditionale se poate …

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti toate ingredientele intr-un bol si le amestecati pana cand se incorporeaza bine. Compozitia nu trebuie sa fie faramicioasa.
  2. Intindeti bine compozitia in tava deshidratorului. Apasati usor cu o alta tava a deshidratorului, pentru a va asigura ca a fost intinsa uniform.
  3. Cu ajutorul unei role de taiat aluatul, dati dimensiunea dorita crutoanelor.
  4. Lasati la deshidratat aproximativ 45 minute, la temperatura de 40 grade, apoi scadeti temperatura la 35 grade si deshidratati pana cand sunt suficient de uscate.
  5. Se pastreaza intr-un borcan din sticla, inchis ermetic.
    Print Friendly




    2 thoughts on “Crutoane raw aromate

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

    Current ye@r *