Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Crackersi cu hrisca, legume si rozmarin

Cum pofta de o viata frumoasa si sanatoasa este foarte mare, maRawChef Florentina Moraru ne face cadou o reteta delicioasa, chiar de aniversarea sa :). La maRaw asa este, bucuria se impartaseste intotdeauna :). Asa ca va invitam sa incercati acesti super deliciosi, aromati si nutritivi crackersi cu hrisca si legume.

Crackersi Florentinezi

Crackersi Florentinezi Cu Hrisca, Legume Si Rozmarin

Ingrediente:

  • 1 cana hrisca integrala hidratata peste noapte
  • 6 linguri seminte in macinate
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • 1/2 radacina telina
  • 2-3 rosii in suc de rosii (sau rosii cherry proaspete)
  • 4 lingurite rozmarin proaspat/uscat
  • sare Himalaya (dupa gust)
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

  1. Dimineata spalati hrisca si o scurgeti in strecuratoare.
  2. Apoi o introduceti in aparatul prevazut cu lama S, impreuna cu semintele de in rasnite, morcovii si telina (taiate bucatele), rosiile decojite si restul ingredientelor.
  3. Procesati pana se obtine o pasta omogena.
  4. Asezati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si portionati cu un cutit special in forma de rozeta (sau orice cutit obisnuit).
  5. Introduceti la cuptor la temperatura minima, cu usa intredeschisa. Daca aveti deshidrator, deshidratati la temperatura de 40° C, obtinand astfel crackersi raw.
  6. Cand sunt gata, se scot si se savureaza.
  7. Crackersii ramasi, daca mai este cazul :), se asaza intr-un bol de sticla/yena si se acopera.
Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *