Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Covrigi raw

Covrigei raw

By Ruxandra Nica Published: octombrie 30, 2013

    Plimbandu-ma intr-o zi relaxata pe strada, ma izbeste un imbietor miros de covrig. M-am oprit in fata covrigariei respective si ma …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Intr-un blender prevazut cu lama in forma de "S" procesati pulpa de migdale, faina de in si sarea.
    2. Adaugati untul de migdale, apa, aminoacizii, siropul de agave si esenta de vanilie. Procesati pana cand amestecul s-a omogenizat.
    3. Dati forma dorita fiecarui covrig, apoi presarati putina sare de mare deasupra fiecaruia si apasati usor.
    4. Lasati in deshidrator la o temperatura de 45 grade, timp de 1 ora, pana ce se formeaza "crusta", apoi inca 6-8 ore, la temperatura de 40 grade, pana cand se intareste compozitia.
    5. Adaugati dupa preferinte mac sau susan si serviti :).
    Print Friendly, PDF & Email




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *