Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Covrigi raw

Plimbandu-ma intr-o zi relaxata pe strada, ma izbeste un imbietor miros de covrig. M-am oprit in fata covrigariei respective si ma gandeam sa-mi iau, sa nu-mi iau. Evident ca-mi veneau toate argumentele posibile ce il devaforizau pe bietul covrig. Hmmm, contine gluten, sigur au pus si zahar si mai e si fierbinte… Mai bine nu, am zis. Evident ca de indata ce am ajuns acasa, am inceput sa-mi fac covrigieii mei nu doar deliciosi, dar si sanatosi. Asa ca daca va e pofta vreodata, incercati, merita.

Pofta de o viata sanatoasa!! :)


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Covrigei raw

Covrigi raw

By Ruxandra Nica Published: octombrie 30, 2013

    Plimbandu-ma intr-o zi relaxata pe strada, ma izbeste un imbietor miros de covrig. M-am oprit in fata covrigariei respective si ma …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Intr-un blender prevazut cu lama in forma de "S" procesati pulpa de migdale, faina de in si sarea.
    2. Adaugati untul de migdale, apa, aminoacizii, siropul de agave si esenta de vanilie. Procesati pana cand amestecul s-a omogenizat.
    3. Dati forma dorita fiecarui covrig, apoi presarati putina sare de mare deasupra fiecaruia si apasati usor.
    4. Lasati in deshidrator la o temperatura de 45 grade, timp de 1 ora, pana ce se formeaza "crusta", apoi inca 6-8 ore, la temperatura de 40 grade, pana cand se intareste compozitia.
    5. Adaugati dupa preferinte mac sau susan si serviti :).
    Print Friendly




    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

    Current ye@r *