Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ciupercute umplute cu legume

Draga noastra prietena Florentina, ne impartaseste o idee de cina delicios de sanatoasa, ciupercute umplute cu legume si aromate cu multa dragoste :). Va invitam sa le incercati si sa ne spuneti si parerea voastra!! :)

Ciupercute umplute cu legume

Ciupercute umplute by Florentina Moraru Ingrediente:
  • 3 palarii ciuperci champignon
  • 1 morcov mic
  • 1 bucatica telina data prin razatoare
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 lingura ulei masline
  • sos soya
  • cimbru uscat (dupa gust)
  • busuioc uscat (dupa gust)
  • patrunjel sau marar tocat marunt
Mod de preparare:
  1. Se spala ciupercutele, se indeparteaza coditele (pe care le puteti folosi in diverse salate), apoi se sterg de apa cu un prosop de hartie.
  2. Se pun in palarii cateva picaturi ulei de masline, putin sos de soya si cimbru. Se lasa la macerat cat pregatim legumele.
  3. Dam pe razatoarea mica morcovul si telina si taiem marunt ceapa verde. Le amestecam bine, presaram busuioc si umplem ciupercutele.
  4. Se orneaza cu patrunjel sau marar tocat marunt si se savureaza!!
Pofta de o viata sanatoasa!! :)
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.