Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ciocolata raw

Ciocolata raw

Aceasta este o reteta raw foarte rapida si evident … delicioasa!! Se poate pregati in mai putin de 10 minute si va ofera serotonina pentru 3 zile fericite :). In plus, ar putea fi chiar un cadou deosebit pentru persoanele dragi, sau chiar un deliciu pentru musafiri. Aceasta daca suntem dispusi sa impartim din fericire :).  De asemenea, o puteti personaliza, condimenta, aroma cum doriti. Lasa loc manifestarii creativitati si in ceea ce priveste designul, forma, sau chiar ambalarea. Cred ca si micutilor le-ar face placere sa o gateasca, dar mai ales sa o deguste.

Idei de asezonare:

  • nuci, seminte, fructe, fructe uscate
  • scortisoara, lamaie, vanilie, menta
  • ciocolata mai poate fi aromata cu pudra de chili, curry sau chiar wasabi (pentru o aroma mai picanta), rozmarin sau busuioc, cognac, rom, ceai,

De asemenea, puteti face mici bucati de ciocolata pe care le pastrati la frigider pentru diverse alte retete de prajituri, biscuiti, torturi.

Chocolate chips

Pofta de bucurie si de o viata sanatoasa!

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Ciocolata raw

Ciocolata raw

By Ruxandra Nica Published: iulie 26, 2013

  • Prep: 10 minute

Aceasta este o reteta raw foarte rapida si evident ... delicioasa!! Se poate pregati in mai putin de 10 minute si va ofera …

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Inainte de a incepe, trebuie sa incalziti untul de cacao si uleiul de cocos. Puneti apa rece intr-o oala apoi introduceti ibricul in care ati pus untul de cacao/uleiul de cocos si lasati aproximativ 5-10 minute la foc mic, pana cand vor deveni lichide.
  2. Intr-un bol larg amestecati uleiul si cacaua. Amestecati bine. Apoi adaugati restul ingredientelor si continuati sa amestecati pana cand se omogenizeaza.
  3. Ungeti forma in care doriti sa turnati ciocolata cu putin ulei de cocos inainte. Apoi asezonati dupa preferinte.
  4. Lasati la frigider pana cand se intareste, apoi o puteti taia bucati mici, pentru a folosi la biscuiti, prajituri, torturi, sau o puteti servi ca atare. Daca va mai ramane, pastrati la frigider, intr-un recipient inchis.
    IMAG1442
Print Friendly




3 thoughts on “Ciocolata raw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *