Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ciocolata raw cu menta

Ciocolata raw cu menta

By Ruxandra Nica Published: martie 2, 2015

    Propun sa incepem saptamana intr-o nota dulce si usor racoritoare, cu o reteta de ciocolata raw vegana cu aroma de menta :). Cacaua …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Incalziti untul de cocos, punand recipientul in care se afla, intr-un vas cu apa calduta. Sa nu-l lasati sa se transforme complet in lichid, doar incalziti-l pana cand devine suficient de moale. Motivul fiind acela ca atunci cand untul devine perfect lichid toate ingredientele pe care le vom adauga se vor scufunda pe fundul vasului. Pe cand, in cazul untului incalzit pana la stadiul de moale, ingredientele vor ramane suspendate in ulei.
    2. Adaugati untul de cacao, boabele de cacao, extractul de menta, sarea si extractul de stevia. Folosind o spatula de silicon, amestecati ingredientele pana cand se omogenizeaza.
    3. Puneti compozitia in forma pe care doriti sa o folositi.
    4. Lasati la congelator timp de 10 minute. Odata intarita ciocolata, scoateti-o din forma respectiva si serviti. Apoi, daca mai ramane :), bagati-o intr-o punga pentru alimente congelate si pastrati-o la frigider.
    5. Nota: Aceasta ciocolata se topeste la temperatura camerei, asadar, va recomand sa o serviti indata ce o scoateti din frigider.
      Print Friendly, PDF & Email




      One thought on “Ciocolata raw cu menta

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *