Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ciocolata raw cu menta

Ciocolata raw cu menta

Propun sa incepem saptamana intr-o nota dulce si usor racoritoare, cu o reteta de ciocolata raw vegana cu aroma de menta :).

Cacaua raw  cu continutul sau bogat de minerale si abundenta de antioxidanti este unul dintre cele mai bune superalimente ale naturii. Dar cum cele mai multe dintre aceste proprietati extraordinare ale ei sunt distruse prin supunerea la temperaturi ridicate, va recomand sa va achizitionati cacao raw si sa va preparati singuri ciocolata, asigurandu-va astfel ca va bucurati de toate beneficiile pe care le poate aduce sanatatii voastre.

Si chiar daca aceasta ciocolata nu este la fel de rezistenta la temperaturi ridicate cum este cea din comert, este pur si simplu delicioasa si din punctul meu de vedere nu doar mai sanatoasa, dar si mai gustoasa, pastrandu-si aroma naturala.

Daca va tenteaza sa o incercati, astept sa-mi spuneti si parerile voastre. Mie imi plaaaaaaaaaaccceeee :).

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Ciocolata raw cu menta

Ciocolata raw cu menta

By Ruxandra Nica Published: martie 2, 2015

    Propun sa incepem saptamana intr-o nota dulce si usor racoritoare, cu o reteta de ciocolata raw vegana cu aroma de menta :). Cacaua …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Incalziti untul de cocos, punand recipientul in care se afla, intr-un vas cu apa calduta. Sa nu-l lasati sa se transforme complet in lichid, doar incalziti-l pana cand devine suficient de moale. Motivul fiind acela ca atunci cand untul devine perfect lichid toate ingredientele pe care le vom adauga se vor scufunda pe fundul vasului. Pe cand, in cazul untului incalzit pana la stadiul de moale, ingredientele vor ramane suspendate in ulei.
    2. Adaugati untul de cacao, boabele de cacao, extractul de menta, sarea si extractul de stevia. Folosind o spatula de silicon, amestecati ingredientele pana cand se omogenizeaza.
    3. Puneti compozitia in forma pe care doriti sa o folositi.
    4. Lasati la congelator timp de 10 minute. Odata intarita ciocolata, scoateti-o din forma respectiva si serviti. Apoi, daca mai ramane :), bagati-o intr-o punga pentru alimente congelate si pastrati-o la frigider.
    5. Nota: Aceasta ciocolata se topeste la temperatura camerei, asadar, va recomand sa o serviti indata ce o scoateti din frigider.
      Print Friendly




      One thought on “Ciocolata raw cu menta

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

      Current ye@r *