Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ciocolata maRaw delight

Dragi prieteni, ne-am propus sa va facem pe cat posibil weekenduri cat mai frumoase si savuroase. Asadar, am onoarea sa va prezint si astazi o noua reteta deliciosssssssss de sanatoasa semnata de the one and only maRawChef Florentina Moraru. Acest spectacol perfect de culori si arome este creatia sa proprie pentru care cred ca merita toata aprecierea si toate gandurile voastre frumoase, mai ales cand savurati acest deliciu super nutritiv :).

O precizare importanta, care vine chiar de la ea ar fi aceea ca desi poate parea cam anevoios procesul de preparare, in practica totul se realizeaza foarte usor si rapid, iar rezultatul spectaculos, merita!! :) Va invitam sa incercati ciocolata maRaw delight si asteptam parerile voastre!! Un weekend deliciosss de sanatos!! :)

 Cicocolata maRaw delight

Ciocolata maRawChef delight

Ingrediente:

  • 50 gr unt de cacao
  • 25 gr cacao
  • 2 linguri miere
  • esenta vanilie
  • merisoare deshidratate
  • 3 linguri de seminte canepa
  • un praf de sare de Himalaya

Mod de preparare:

  1. Se topeste untul de cacao pe baie de aburi, se amesteca foarte bine cu sare, esenta de vanilie si miere si se pun 2-3 lingurite de-o parte.
  2. In compozitia care a ramas se adauga cacaua si se amesteca foarte bine.
  3. Se lasa putin sa se raceasca la temperatura camerei, dupa care puteti transfera compozitia in formele preferate. (Numai jumatate din compozitie se va turna in forme. Atentie! Va trebui sa lasati loc si ciocolatei albe.)
  4. Presarati cateva seminte de canepa si cateva merisoare si lasati la frigider 5 minute.
  5. Apoi scoateti si completati cu ciocolata alba, dupa care lasati compozitia in congelator, cat sa se inchege bine si sa se intareasca la suprafata.
  6. Cand ciocolata s-a intarit, asezati pe farfurie si decorati cu seminte de canepa. Veti observa ca ciocolata este intarita la suprafata, insa interiorul a ramas moale.
  7. Cealalta jumatate de compozitie o turnati intr-o singura forma putin mai mare, adaugati merisoarele si puneti la frigider 10 minute cat sa se intareasca putin.
  8. Scoateti compozitia din frigider, presarati un strat de seminte de canepa si apoi lasati iar la frigider timp de 5 minute.
  9. Dupa ce au trecut cele 5 minute, scoateti compozitia, mai adaugati un strat bogat de seminte de canepa si lasati la congelator 2-3 ore.
  10. Taiati bucatele si savurati alaturi de cei dragi!!
Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *