Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Ceapa caramelizata in otet balsamic

Ceapa caramelizata in otet balsamic

By Ruxandra Nica Published: mai 27, 2013

  • Portii 5 cesti

Otetul balsamic este unul dintre "condimentele" mele preferate. Desi nu este un produs "raw", aroma sa dulce-acrisoara face ca in …

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati cepele in felii subtiri. Puneti-le intr-un bol mare.
  2. Amestecati uleiul de masline impreuna cu otetul balsamic.
  3. Adaugati dressing-ul peste ceapa feliata si amestecati bine cu mana. Lasati aproximativ 24 ore sa se imbibe marinata in ceapa. In fotografie puteti observa aspectul lucios inainte de a fi introdusa in deshidrator.
  4. Puneti o strecuratoare intr-un bol, apoi lasati cateva minute ceapa sa se scurga marinata ce nu a fost absorbita de ceapa.
  5. Asezati bucatile de ceapa in tava deshidratorului si lasati la temperatura de 40 grade timp de 4-6 ore, pana cand ia un aspect caramelizat.
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *